reklama

Marcowe mamy 2016

Hej dziewczyny ;) To jest moj pierwszy post na tym forum ;)
Jestem Eniola, mam 24 lata i mieszkam w Londynie. W tym miesiacu pierwszy raz spoznila mi sie miesiaczka. Zawsze mialam jak w zegarku, no +/- 1 dzien. Po 4 dniach spoznienia postanowilam zrobic test, w sumie 2 na raz. No i mam, 2 grube piekne kreseczki, a w sumie to 4 :D Tak wiec prosze o przyjecie do Waszego zacnego grona i pozdrawiam ;*

reklama
Fruzka czemu trzecia hmm... Pierwsza 6lat temu synkowi spadlo bardzo tetno i musieli szybko ciac, druga bo mialam nadcisnienie tetnicze i zaczela mnie juz piec blizna, a trzecia dlatego ze juz porod naturalny nie wchodzi w gre zreszta tez dlatego mam obserwowac blizne bo w drugiej ciazy jak juz pisalam piekla mnie i zaczela sie rozchodzic od wewnatrz.
Violka ginekolog da ci wybór, bo jak juz mialas jedna mozesz miec druga ale nie musisz

ja będę mieć 2 chyba tez cesarkę bo mam przepuklinę 4 mm w kręgosłupie lędźwiowym ciekawe co powie lekarz bo narazie mu dałam wykaz z rezonansu wizytę mam 11 sierpnia ale czas się dłuży niesamowicie

Eniola witaj i gratulacje! :)
Dziewczyny, ja Was podziwiam, ze z takim luzem podchodzicie do cesarki. Ja to sie tak strasznie tego boje. Caly poprzedni porod (51godz) modlilam sie zeby tylko sie cesarka nie skonczylo;)tak sie balam ciecia ;) na szczescie Synus sie dzielnie trzymal i udalo sie naturalnie urodzic :)

Ja 51 godz od kiedy przyjechalismy do szpitala i zrobili ktg. Od pierwszych skurczy 58godz. 28godz po odejsciu wod. Po oksytocynie bo skurcze byly a rozwarcia nie... ale mimo wszystko wizja cesarki bardziej mnie przeraza ;)

Eniola witaj i gratulacje :-) widzę że jesteśmy w tym samym wieku :tak:

Mnie poród przeraża, ale chyba wolę naturalny niż cesarkę...

Zaraz na zakupy a potem na grilla idziemy, jak mi każą pić to będzie wesoło, będę musiała jakoś się wyplątać :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry