Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w pierwsza ciaze zaszlam na anty. Ale mialam ciezki okres wiec prawdopodobonie pominela tabsy i nie zwrocilam uwagi.Dokladnie zgadzam sie z toba Olencja_S. Zaloze sie ze u Ciebie tez wpadka, my sie zabezpieczalismy bralam regularnie tabletki antyanty, i co lipa wyszla
Juz przeszlo. Kosc ogonowa mnie boli, ale to od stania w pracy przez caly dzien :/Natka a jak u ciebie, plamienia ustaly wszystko ok?
Jestem jestem już dziewczynyuśmiechnięta i zadowolona. Byłam u gina na usg i z dzidzią wszystko ok serduszko już pięknie biło. Krwawiłam od upadku na ta nerkę. Czuję się ogólnie dobrze tylko strasznie senna i mam straszne mdłości. Co do produktów których nie można jeść to jeszcze tuńczyka i wędzonych ryb, żadnych podrobow, pasztetów, kiłbasy, peklowanej szynki.
Ehh nie dam rady was nadrobic sorry.... Dzisiaj mam nerwowy dzien, moj omija mnie z daleka, przyszedl z pracy i na dzien dobry zobaczyl moja wscieka mine, bo dzieciaki dzisiaj przechodzily same siebie, zaginął sie i poszedl do garazu pogrzebac w aucie, teraz przyszedl i zapytal czy dalej wsciekla odpowiedzialam zeby lepiej do mnie nie gadal, zrobil lozko kolacje skoczyl do sklepu po cole zeby wiecie podlizac sie troche, ale ze mna nie ma tak kolorowo jak hormony buzuja haha.... Boze dziewczyny juz nie wytrzymuje z moim bolem glowy drugi dzien mnie boli apap i paracetamol nie pomagaja. Do tego boli podbrzusze i jajnik ehhh mam dzisiejszego dnia dosc... Chyba wskocze do wanny i sie odpreze troszke.
Przepraszam musialam sie wygadac![]()
hejka, ale zescie sie rozpisały
dziewczyny plamienia nie musza byc zla oznaka, wiec najwazniejsze to bez stresu!!
Natka ja jak plamilam w poprzedniej ciazy (6 tydzien) to poprosilam o kontakt z gp a ten zamowil mi odrazu wizyte w szpitalu, najwazniejsze znalesc dobrego GP!!
ja mam mdłosci prawie caly dzien i tak od jakis 3-4 tygodni koszmar!!!!
ide spac pa