Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bar i jak wrazenia ?Ja się dziś na sluchalam krzyków podczas porodu![]()
Hej laski!
Barbra cudowna wiadomosc ! :*
Grzesiowi sie juz znudzilo to samo lozko i szpitalne jedzenie![]()
Ja jeszcze w lozku ale pomalu trzeba sie zebrac i ogarnac
Malego zawsze czulam strasznir nisko a teraz od okolo tygodnia chyba zwariowal, jest nadaktywny strasznie kopie, rozpycha sie i chyba sie poprzecznie ulozyl albo na jakos super rozkraczone nogi bo teraz codziennie go czuje bo obu stronach brzucha na rownoTak daje popalic, ze momentami az boli brzuch.
I dlatego jak ktos mi mowi o porodzie to zaczynam sie bac bo to juz nie jest taka mala fasolka w srodku ! Tylko gigancior![]()
No i tak jak Lewusek, na obczyznie najbardziej boje sie o jezyk, ze czegos waznego nie zrozumiem albo cos.. no ale nie ma co sie zamartwiac bo urodzic musze.
Jeszcze do pracy ten tydzien i nastepny i wolne !!! Alez to szybko zleci mam nadzieje![]()
I jednak umowilam sie do fryzjerki na minimalne rozjasnienie wlosow i zrobienie na nich normalnego naturalnego brazu a nie takiego co mam teraz na glowie bo to zadnego koloru nie przypominano i oczywiscie troszke podciac i pocieniowac. Ale wizyta dopiero jak skoncze prace 26 stycznia
A jutro do poloznej ide ale pewnie bez szalu bedzie wizyta![]()