LilithGoth
Fanka BB :)
Mnie nogi strasznie w nocy bolą az spac nie moge maskra jakas.Nie wiemDo polowy ciazy tez mnie bolaly starsznie,potem przeszlo a dzis masakra normalnie.Dalam nogi wysoko i na razie przeszlo
![]()
Cień a nogi Ci puchna czy nie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie nogi strasznie w nocy bolą az spac nie moge maskra jakas.Nie wiemDo polowy ciazy tez mnie bolaly starsznie,potem przeszlo a dzis masakra normalnie.Dalam nogi wysoko i na razie przeszlo
![]()
Bedzie to 8 dni przed wyznaczonym terminem wg pierwszego usg czyli 39 tc.Lilith a w ktorym tyg chce Ci robic cesarke? Mi moj mowil,ze okolo 38 tygodnia.
Oglądałam kiedyś taki dokument o porodzie w domu w takim basenie ogrodowy. Wszystko wszystkim ale co oni potem z taką ilością wody w domu zrobia?Wrzucilam link o porodzie w basenie w domu, ale sie cos nie otwiera buu...
Kochana ja.juz mam wszystko poprane i poprasowane, dokupuje jeszcze jakies drobiazgi, dzisiaj kupilam czapeczke i podgrzewacz, musi jeszcze moj wozek przyjechac ktory zostal bez mojej zgody wywieziony na drugi koniec polski, wiec jeszcze bede musiala go przeprac.Lilith to ty już na maksa przygotowania
My w sobotę pierwsze pranie i prasowanie zrobimy
Mam straszna ochotę iść z moim dziś na pepkowe bo mąż kuzynki robi w knajpie ale mimo że ja się dobrze czuje i dlugo bym nie siedziała to mój nie jest za tym bo uważa że to za wcześnie boi się że coś może się staća ja chce do ludzi !!!!
![]()