Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cień to ze opiszesz swój żal złość czy strach nie oznacza ze musisz wziąć się z tym za bary i coś zdecydować zrobić. Czasem jak się samego siebie przeczyta tylko to udaje nam się coś postanowic aby samym podejściem zmienić swój nastrój i podejście do tematu.Ja juz po wizycie u okulisty,wszystko okMimo ze miedzy ludzmi wzieta to tylko godzine zajelo ,czyli tak jakbym normalnie byla wedlug zapisanej godziny.Uslyszalam powodzenia na odchodne
Na 11 zas jechac do kardiologa,az strach jezdzic po tych drogach,slisko jak cholera.
Dziewczyny jesli wezme sie w sobie to moze na zamknietym watku napisze ,ale proste to dla mnie nie jest,bo mogloby sie to wiazac z drastycznymi krokami w moim zyciu ..![]()
Wydaje mi się że wystarczy na 62 a za duży nie będzie bo przecież coś pod spód też ubierzesz. Kombinezon może być luźny.Cień to dobrze że okulistka ci nic złego nie powiedziala. Moja wizyta nie wypadla dobrze i teraz jestem w kropce
Mam pytanie. Jaki kombinezon kupic? Na jaką długość? W sumie pptrzebny mi jest na marzec i kwiecień wiec mały. Znalazlam na allegro 62cm ale nie wiem czy to.nie za duzy
To myślicie że lepiej taki zimowy czy polarowy na wiosne juz? W sumie w marcu nie wiem czy wyjdę a zawsze chyba można przykryć kocykiem. Jak myslicie?