reklama

Marcowe mamy 2016

Lilith ojej a co sie dzieje,ze w sądzie? Chrobek haha ja tez mam taki plan :D. Agiszonek 62 powinien byc ok. Tylko nie kupuj grubego,bo ponoc w marcu juz ma byc cieplo.

reklama
Ja juz po wizycie u okulisty,wszystko ok :) Mimo ze miedzy ludzmi wzieta to tylko godzine zajelo ,czyli tak jakbym normalnie byla wedlug zapisanej godziny.Uslyszalam powodzenia na odchodne :)

Na 11 zas jechac do kardiologa,az strach jezdzic po tych drogach,slisko jak cholera.

Dziewczyny jesli wezme sie w sobie to moze na zamknietym watku napisze ,ale proste to dla mnie nie jest,bo mogloby sie to wiazac z drastycznymi krokami w moim zyciu .. :(
Cień to ze opiszesz swój żal złość czy strach nie oznacza ze musisz wziąć się z tym za bary i coś zdecydować zrobić. Czasem jak się samego siebie przeczyta tylko to udaje nam się coś postanowic aby samym podejściem zmienić swój nastrój i podejście do tematu.
Ja bynajmniej tak mam- mam swoje kłopoty żale problemy i nigdy nie powiedziałabym o tym nikomu z mojego otoczenia. Ale mam taką koleżankę powierniczkę z którą znam się tylko internetowo. Nigdy nie słyszałam jej głosu, nigdy nie widziałam jej na żywo, znam tylko ze zdjęcia. Mamy co prawda do siebie nr tel ale tylko ewentualnie smsowo rozmawiamy. Obie oczekujemy od siebie tego samego czyli Obie wylewamy swoje żale. Nigdy się nie oceniamy. Możemy sobie doradzać ale czasem wystarczy że "wysłuchamy" się wzajemnie. I właśnie czasem jak przeczytam co sama do niej napisałam daje mi refleksje I podpowiada co zrobić a czasem zwyczajnie jest mi lżej ze to z siebie wyrzuciłam.

Cień to dobrze że okulistka ci nic złego nie powiedziala. Moja wizyta nie wypadla dobrze i teraz jestem w kropce
Mam pytanie. Jaki kombinezon kupic? Na jaką długość? W sumie pptrzebny mi jest na marzec i kwiecień wiec mały. Znalazlam na allegro 62cm ale nie wiem czy to.nie za duzy
Wydaje mi się że wystarczy na 62 a za duży nie będzie bo przecież coś pod spód też ubierzesz. Kombinezon może być luźny.

My mamy kombinezon po synku Bialy taki mis z tesco Ff roz. 0-3m i kombinezon sprawował się super. Syn z stycznia. Był prany wiele razy i stan idealny.
Ale muszę kupić jakiś dresik bo niewiadomo jak na koniec marca będzie. Więc wole mieć uszykowany i kombinezon i dresik.

Przeczytałam Was i już nie wiem co odpisać :p

Właśnie czytałam, że u mnie w mieście znaleźli ciało noworodka :( Ponoć rok było zakopane :( Takie to smutne, że ktoś może się w taki sposób pozbyć dziecka :(

Kciuki za wizty &&

Cień Fanti am rację, czasami napisanie tego co nas boli, bądź z czym się zmagamy pomaga z innej strony wszystko dojrzeć :)

Jakiegoś lenia dzisiaj mam, wykapałam się i tak od jakiejś godziny siedzę ręcznikiem owinięta i nie chce mi się ubrać :P:P

Agniszonek ja bym kupiła taki lżejszy, ewentualnie możesz w razie czego dokupić śpiworek do wózka, który na kolejny sezon zimowy Ci się przyda, no i później na sanki będzie.

Agiszonek ja mam po starszym synku takie na 62. I mimo ze u nas marzec to srodek zimy to nie zamierzam kupowac nic grubszego:) pod kocykiem i w gondoli dziecko na pewno nie zmarznie.

72f5d8f4719de657d3bcd7f50e171c1b.jpg

To myślicie że lepiej taki zimowy czy polarowy na wiosne juz? W sumie w marcu nie wiem czy wyjdę a zawsze chyba można przykryć kocykiem. Jak myslicie?

Wg mnie na wiosnę to juz duzo lepszy polarowy. I tak jeszcze przykryjesz malucha kocykiem, nałożysz czapeczkę, skarpeteczki, laleczki i cuda niewidy. Poza tym zapakujesz berbecia do fotelika i do samochodu :)
Przynajmniej ja mam taki plan. Zobaczymy jak sie zrealizuje :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry