• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Swoją droga dziwne, ze nie chcą Ci od razu zrobic cesarki. Takie skoki tętna sa faktycznie normalne podczas porodu, ale u Ciebie bez akcji porodowej sie pojawiają.. Takze ciekawa jestem jak sie to tętno bedzie zachowywać podczas porodu SN. Hmm.. Nie będę sie doktoryzować, pewnie wiedzą co robią :))

Ze niby lepszy porod naturalny..zobaczymy w praktyce jak wyjdzie,oby cisnienie nie skakalo wiecej...Chyba ze ginekolog cos innego powie...AZ sie boje juz...

reklama
Cien z tym tętnem to nie zarty.
Ja jeszxze lekow nie biore ale mam zalecone betablocery tyle ze musze skonsultowac to z rodzinnym i ginekologiem.Jakie leki Ty bierzesz na to tetno ?

No wiem,zwlaszcza ze juz 3 lek biore i Holter dalej tragiczny....
Bralam Metocard,Isoptin i teraz Propranolol a w szpitalu 1 albo 2 sprobuja zalezy jak beda dzialac,bo je mozna juz w 3 trymestrze brac...I oczywiscie magnez...

Cień, myślę, że w końcu dobiorą odpowiednie leki i uspokoi się Twoje tętno :)
Ja tak narzekam na wszystko, a powinnam się cieszyć, bo te moje dolegliwości to pikuś przy tych waszych! Będzie dobrze, jeszcze 2 m-ce ;) :-) :)

Ja dziś mam rosołek na obiad. Idę zjeść i biorę się za prasowanie. Ostatnie pranie mi się pierze- rożki i pościel i będzie finito ;) :-) :):-) :):-) :) zmęczona jestem :P dziś mnie mama zbudziła o 9.00, wpadła w odwiedziny do swojej przyszłej wnusi :-) :)

OOo witamy cocosh co u was?

Poczytuję Was, a raczej nadrabiam codziennie :) Mamy niestety dzień w dzień 1000 spraw do ogarnięcia. Wczoraj drzwi mi montowali dodatkowo. Chcemy jeszcze samochód mój stary sprzedać bo stoi i rdzewieje. Ja ciągle sprawdzam co jeszcze brakuję dla Marysi, żeby mieć gotowe przed Miśka szpitalem. Zaraz wrzucę na wyprawkowym co mi się udało upolować.

Ogólnie dzień jest za krótki :) a co odchacze coś na liście "to do" to dochodzi mi 10 nowych pozycji.

Kasa mi wpłynęła w końcu z ZUS :) szału nie ma ale przynajmniej jest już na koncie.
Teraz już myślimy co z męża wypłatą. Tam to są dopiero kombinacje w firmie. Prawie połowę pensji dostaje jako umowę na zlecenie bo poszedł szefowi na rękę. Jemu też po miesiącu chorobowe będzie ZUS wypłacał więc czekamy teraz na pojawienie się jego szefa, żeby z nim pogadać jak będzie wyglądało wypłacanie tej kasy za "zlecenie". Liczymy, że zachowa się jak należy i skoro my poszliśmy na rękę to on nam teraz też.
Walizkę dla męża już spakowałam ale dla siebie na razie jeszcze mam w rozsypce.

Cieńznowu szpital biedulko? :((( Współczuję.

Pisałyście o mieloych a ja wczoraj pochłonęłam z 5, właśnie z buraczkami. Mamusia przyjechała i przwiozła.
I znowu tydzień zdrowego jedzenia i jeden dzień gdzie 5 mielonych i 3 kawałki ciasta 3 bit. Chyba z nerwów pzerd jutrzejszym badaniem i ważeniem :)

Witam się :D
Dzisiaj będę dopisywać chaotycznie bo coś nie chce mi zaznaczać kto co pisał i mi sie usowa jak jade o str. Dalej

Więc ja jeszcze nie mam żadnego kombinezonu myślę nad polarowym Ale wszystko wyjdzie w praniu :)

Którąś pisała o sądzie... ja w ciąży byłam już dwa razy we wrześniu mnie odwiozla karetka do szpitala z sali rozpraw a w październiku sędzia pozwolił mi zeznawać na siedząco... stres niesamowity!! a alimentów nie płaci ten fundusz alimentacyjny?

Ja wczoraj znalazłam dwa ręczniki z kapturem za 20zł babka chciała sprzedać bo się jej synek urodził a nie córeczka :D i dzisiaj byłam odebrać 5km odemnie mieszka.

Byłam na ginekolog za tydzień mam się zgłosić na wizytę do Anastezjologa :) zeby miec znieczulenie podczas porodu a co śmieszne do cc nie trzeba mieć wizyty wcześniej a do znieczulenia podczas porodu trzeba...

Dzisiaj mam z moim kryzys w związku więc żaden z nas się do siebie nie odzywa a wszystko przez jego matkę :/ i dobrze nawet nie chce mi się z nim gadać

Mam wizyte we wtorek a strasznie mi śluz dzisiaj leci i to w dużych ilościach i tak dziwnie mnie szczypie na dole :/ nie wiem co jest grane...

Leżę w sypialni muszę się zdrzemnac cos mala zaś jest na dole czuję jakby zaraz miała wyjść takie wrażenie pulsacyjne mam haha

Cień biedaczku :* do szpitala... Ale może tak też lepiej pobadaja Cię poobserwuja i będą wiedzieli na czym stoją! :)

Mnie od 3 dni tak boli dół pleców mam wrażenie jakby brzuch mi ciągnął za nie ani poduszka między nogami nie pomaga ani prysznic ciepły to urok ciąży :D

I chyba tyle miałam pisać

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Cień biedaczysko,ale z cisnieniem nie ma zartow. Mnie zgaga wykancza nawet w dzien :/. I w dodatku czuje!ze choróbsko rozklada coraz bardziej a dzis trzeba jeszcze do tesciowej sie wybrac,bo dzien babci. Najchetniej bym wziela jakis gripex i wylezala to a tu dupa. Leczyc sie wit.c to prawie jak nic :(. Juana a czemu masz nakaz lezenia? Cocosh ja tez nadal kupuje,mimo,ze juz myslalam#ze lista zamknieta hehe. Młoda super z tymi recznikami ;). Ja wyslalam teraz starego po dzieci i na chwile na sanki pojda jeszcze przed ta babcia a ja wcinam obiad. Zrobilam ryz z warzywami i kurczakiem polany sosem jogurtowo-koperkowym :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry