reklama

Marcowe mamy 2016

Młoda to może być jakąś infekcja trzeba to szybko skonsultować
Ja popralam prawie wszystko ale prasowanie to chyba dopiero po wizycie 3.02 bo nie chce przesadzac
Ja dostalam kilka kosmetyków zamówiła też więc jak wszystko przyjdzie to wydaje mi się że to już wszystko :)

reklama
Volka współczuję ze zgagą. Mi chyba najgorszy okres minął ale dalej czasem mam tak, że wystarczy, że kucnę czy zmienię pozycji, a aż mi wszystkie soki z żołądka stają w gardle. Mi tylko reni pomaga.
Młodamama jak dla mnie to jakaś infekcja więc najlepiej do lekarza sprawdzić.

Mlodamama z tym szczypaniem to pewnie infekcja, jakaś maść albo globulki pomogą jak Ci gin przepisze. Ja mam w domu pimafucin (chyba tak to się nazywa) w razie awarii bo niestety mam duża skłonność do infekcji.

Volka współczuję zgagi, mnie męczy mniej niż z Hanią ale pewnie jeszcze wszystko przede mną ;)
A leżę bo tydzień temu brzuch mi się regularnie napinał i gin stwierdził że szyjka miękka. Po samym badaniu "ręczbym" powiedziała że raczej do szpitala mnie wyśle, ale na usg wyszło że szyjka jest długa więc kazała w domu zalegać.
Ale mi narobiłyście smaka na buraczki :) U mnie dziś zupka z soczewicy i pomidorów. A na drugie jeszcze nie wiem, poszukam w zamrażarce czegoś :)

hej

Kobietki Wy spac w nocy a nie nałogowo pisac :) potem ciężko nadrobic i każdej odpisac...

Cień bidulo trzymaj sie...
Volka zdrówka Tobie !
Juana czyżby sie szyjka skracała że masz leżec??
Młoda tak jak dziewczyny pisza pewnie infekcja...
Już nie pamietam która pisała o sądzie... może złóż wniosek o wydanie wyroku zaocznego skoro "tatuś" sie nie zjawia? W taki sposób to bedzie wiecznie trwało.. :( współczuje nerwów.
Mnie zgaga też meczy coraz czesciej... jak juz zimne mleko nie pomaga wtedy rennie biore i mam spokój...

U mnie na wizycie chyba ok. Szyjka skrócona mam brac luteine... USG nie robiła za 2 tyg sprawdzi położenie dzieciątka i wage... kazała odpoczywac dużo, i ochrzaniła że nie zadzwoniłam do niej jak skurcze miałam ...
Jak to powiedziała "Trzymaj nogi razem jeszcze miesiac, potem juz możesz rodzic"

Mnie tez zgaga meczy codziennie i to w sumie jedyna rzecz na razie ktora mi dokucza. Kregoslup i te bole promieniujace ktore mialam to tylko wtedy jak pracowalam, teraz nic mi nie dolega :) Ogolnie brzucha nie czuje za bardzo w ciagu dnia. Zaczyna przeszkadzac jak zasypiam bo jakbym sie nie ulozyla to niewygodnie :D
Mi tam smaka buraczkami nie zrobicie bo ja niecierpie burakow :P
Volka kuruj sie ! Mi tez sie cos z nosa leje mam nadzieje ze to nie zapowiedz czegos gorszego :)
A ciuszki wypralam wszystkie jakie mialam i policzylam i szalu nie ma :P Tych najmniejszych 'new born' mam prawie ze nic a do 3/4 msc zycia mam tylko 11 par bodow z krotki rekawkiem i 11 par bodow z dlugim to chyba malo nie ? :D za to spodni roznego kalibru mam 20 par :D 4 sweterki ciensze i 4 grubsze, zapinane mam 3, pajacow mam tylko 5 ! Wiec pewnie musze dokupic ale na pewno nie teraz tylko jak juz kupie wszystkie kosmetyczne sprawy :P

Cien biedna, obu szybko w szpitalu dni minely i zebys dostala dobre informacje :p

Manka_tk ja policzylam i mam 6 bodziakow w rozm 56 i 6 w rozm 62. Pajacow po 8 z kazdego rozmiaru:) Ale na razie nie dokupuje. Poczekam i zobacze ile bedzie potrzebne:) przy Kubie zuzywalam nawet po kilka dziennie. Ale jego to ja ciagle przebieralam bo okropnie ulewal.

Zgaga tez meczy okropnie. Przed ciaza nawet nie wiedzialam jak to jest miec zgage. A teraz meczy dzien w dzien. Najbardziej wieczorami:/ i w naszej aptece uslyszalam, ze kobiety w ciazy nic nie moga na to brac:/ ale znajomi za tydzien leca do Polski to przywioza zapas rennie:) oby pomoglo!

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Oj dziewczyny z tą zgagą to już się do końca będziemy męczyć...

Ja ostatnio strasznie się niezgrabna zrobiłam, ciągle coś upuszczam a najgorzej, jak zapominam że mam przeogromniasty brzuch i źle odmierzam swoją odległość od różnych rzeczy... Pal licho jeśli to blat kuchenny, czy komoda - gorzej jak przycisnę niechcący brzuchem jakiegoś człowieka w sklepie hihi... Niezłą mają wtedy minę

Taką narobiłyście ochotę na buraczki, że na jutro zrobię zupę buraczkową :D

reklama
Ja tez robiłam obiadek z mięsa mielonego ale klopsiki w sosie, i buraczki zasmażane ze śmietanką :-p. Miałam robić szarlotkę bo mam smaka ale leń jest silniejszy i chyba jutro zrobię. Tylko dalej bym coś zjadła i nie wiem co :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry