reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny u nas przed porodem na ip pytają a znam przypadki ze w tym szpitalu jako już trzeba było sąd znieczulenie to położna powiedziała ze nie było wywiazdu z anastezjologiem i go teraz nie ma i nie dostanie więc wiecie ja się muszę zabezpieczyć wcześniej żeby nie było jakiś niejasności [emoji14]

Ale mój ginekolog przyjmuje tylko we wtorki :( i nie wiem jak mam to ogarnąć czy iść prywatnie czy jechać jutro do poradni k do szpitala jak lekarz będzie miał dyżur i zapytać czy by mnie przyjął ehh tutaj prosić się o wizytę ti jak za mięsem zza komuny

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Serduszko a jak dlugi byl porod? Bo ja sobie nie wyobrazam mojego porodu bez znieczulenia;D na pewno skonczyloby sie cesarka. I mysle, ze zawsze lepiej miec mozliwosc wziecia znieczulenia, nawet jak sie z tego nie skorzysta:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Laski a dla takiego niemowlaka to musi byc pewnie specjalna wkladka w tych bujaczkach? Bo ja nie pamietam zebym przy blizniakach miala jakąś wkladke,ale moze zaczelismy pozniej korzystac z tych hustawek.

Volka ja podkladalam kocyk w tym bujaczku na poczatku. Tak żeby lezal jak najbardziej prosto. Ale wtedy nie da sie malucha zapiac, wiec teraz zaczniemy uzywac bujaczek duzo pozniej-tak od 4-5 miesiaca mysle ze bedzie ok:) bo bez zapiecia nie zostawie malucha przy moim dwulatku:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam sie na chwile. Tak mnie rozlozylo, że ledwo mowie. A w miedzyczasie prawie bym sie udusila... przeprasza ze nie poodpisuje
Zdrowka dla innych, leżaczek fajny. Jutro ide do lekarza...pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry