Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nailie i lewusek, czyli reguły nie ma ja ja juz ty myślałam zeby gina o wczesniejszą cesarkę pytać ale pewnie będzie tak jak mówił tydzień przed terminem z OM
Dziewczyny u nas przed porodem na ip pytają a znam przypadki ze w tym szpitalu jako już trzeba było sąd znieczulenie to położna powiedziała ze nie było wywiazdu z anastezjologiem i go teraz nie ma i nie dostanie więc wiecie ja się muszę zabezpieczyć wcześniej żeby nie było jakiś niejasności [emoji14]
Ale mój ginekolog przyjmuje tylko we wtorki i nie wiem jak mam to ogarnąć czy iść prywatnie czy jechać jutro do poradni k do szpitala jak lekarz będzie miał dyżur i zapytać czy by mnie przyjął ehh tutaj prosić się o wizytę ti jak za mięsem zza komuny
Serduszko a jak dlugi byl porod? Bo ja sobie nie wyobrazam mojego porodu bez znieczulenia;D na pewno skonczyloby sie cesarka. I mysle, ze zawsze lepiej miec mozliwosc wziecia znieczulenia, nawet jak sie z tego nie skorzysta
Laski a dla takiego niemowlaka to musi byc pewnie specjalna wkladka w tych bujaczkach? Bo ja nie pamietam zebym przy blizniakach miala jakąś wkladke,ale moze zaczelismy pozniej korzystac z tych hustawek.
Volka ja podkladalam kocyk w tym bujaczku na poczatku. Tak żeby lezal jak najbardziej prosto. Ale wtedy nie da sie malucha zapiac, wiec teraz zaczniemy uzywac bujaczek duzo pozniej-tak od 4-5 miesiaca mysle ze bedzie ok bo bez zapiecia nie zostawie malucha przy moim dwulatku
dziewczyny jaki laktator kupujecie? ja miałam wcześniej elekryczny medeli, ale sprzedałam i teraz nie mogę pozwolić sobie juz na taki wydatek, więc myslałam o ręcznym medeli lub aventu. co o nich myślicie?
Ja drugi raz bez znieczulenia chyba nie dam rady, Emilka niby szybko się urodziła bo po niecałych 4 h od pierwszego skurczu, ale teraz wole mieć opcje znieczulenia.
Witam sie na chwile. Tak mnie rozlozylo, że ledwo mowie. A w miedzyczasie prawie bym sie udusila... przeprasza ze nie poodpisuje
Zdrowka dla innych, leżaczek fajny. Jutro ide do lekarza...pa