reklama

Marcowe mamy 2016

aliaolio szybko zdecydowali o cesarce. Mi zaczely sie skurcze w niedziele o 16 a urodzilam w srode o 2.43. Naturalnie. I w sumie sie ciesze bo niczego sie nie boje tak jak cesarki. Naprawde przeraza mnie mysl, ze mogliby mnie ciąć..

Sylvi wyrazy wspolczucia :( trzymaj sie kochana:(

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Isia staralam sie nie wsluchiwac i nie patrzec w lampe :p. Z reszta anestezjolog mnie zagadywal co chwile ;). Teraz tez mam miec cc w granicach 38 tygodnia. Konkretny termin pewnie poznam za 2-3 tygodnie. Kubusiowa ja pamietam jak uda bolały jak mi ketonal domiesniowo dawali po porodzie na bole :(. Juana super,ze maly tak rosnie :). Ania-matko kochana,czemu oni przed porodem tej blizny Tobie nie spRawdzili? Mi moj lekarz mowil!ze po cc zawsze w kolejnej ciazy sie to sprawdza przed porodem. Masakra. Fanti ale z narkozy jest ryzyko,ze mozesz sie nie wybudzic. Pewnie male,ale jest. Cien chyba we wszustlich szpitalach tak z tym powietrzem suchym jest. Mi naczynka w nosie od tego pekaly :/. Sylvi bardzo mi przykro :(. Kubusiowa wooow 3 dni mialas skurcze? Podziwiam!

Kurde miałam wziąć się za robotę.. jutro moje dziecko na 9 ma być na konkursie kolęd i pastorałek z zespołem swoim.. muszę mu strój galowy wyprasować.. a ja siedzę przed kompem...
Poza tym znów coś go rozbierało.. o 20 poszedł spać.. odkąd przyjechał z basenu leżał, blady, sine pod oczami, zimny cały i mówi że go głowa boli..

Volka każde znieczulenie daje jakieś skutki uboczne.. właściwie może dać..
Ja mam przykład sąsiadki córki.. tak jej nieszczęśliwie podali do kręgosłupa że została kaleką.. dziecko mąż wychowywał a nią się rodzice opiekowali.. nie wiem co dokładnie jej uszkodzili bo ona nie to że na wózku jeżdziła ale w ogóle leżąca roślinka była.. i tak 9 lat.. i zmarła.. wiec jakby co to też mogę powiedzieć, że się boję..

Violka sprawdzali blizne wlasnie :-/ fakt ze kilka tyg wczesniej. Teraz tez juz raz sprawdzali i ma 4 mm.

To ja wam powiem ze przy Stasiu z ciekawoscia patrzylam w lampę :-D i widzialam wszystko.

Teraz rozważam znieczulenie ogolne ale z twgo co wiem boja sie dawac do cesarek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry