reklama

Marcowe mamy 2016

Izik ja mu mówiłam ze to nie jest powiedziane że po terminie ale nie BO ON CZYTAŁ że zadko bardzo zadko przed czy w terminie... zawsze po :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
MlodaMama ja pierwszy raz urodzilam dwa tyg i jeden dzien przed terminem;D mialam byc kwietniowa mama-zostalam marcowa:)

Fanti ja tam sie pisze na marzec z porodem;D no chyba ze uda mi sie szczesliwie urodzic 28 lutego;D ale wtedy musisz wybaczyc-Meza urodziny;D z wielka przyjemnoscia zrobilabym Mu taki prezent;D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Szkolenie mam 11-13 marzec o ile dobrze pamiętam :)
Dziewczyny, najważniejsze: ile dni po cc będę mogła spać na brzuchu? Bo już na to czekam hihi
A moja koleżanka będzie miała cc w ten piątek.... czyli został jej jeden dzień tak naprawdę :)

Kubusiowa może dla męża byłby to prezent ale nie dla dziecka więc lepiej trzymaj do marca.
Niestety wiem jak to jest być prezentem. Urodziłam się w rocznicę ślubu rodziców. Nigdy dzień moich urodzin nie był moim tylko świętem. A dzieci lubią być najważniejsze ;)

Fanti to ok rodzę w marcu :p Ale jak dzidzi będzie większe niż 3,8 kg to powiem paniom na porodówce, że maja wagę zepsutą :P:P To jeszcze mi obiecaj, że poród będzie trwał parę minut i będzie bezbolesny to z uśmiechem na twarzy wkroczę na porodówkę w marcu :P :-D

Dzisiaj moja bratowa stwierdziła, że brzuch zaczął mi się obniżać, ja jakoś tego nie widzę, ale może za często go oglądam i jakoś różnicy nie widać.

Ja wróciłam o 21 od teściów więc wrzucę zaraz fotki wózka ale powiem wam że mój się tam położył na chwilkę minęła godz wypiłam herbatkę i mówię mu ze idę do domu on cały czas do mnie ze za chwilkę no to ubrałam się i poszłam teść mnie odprowadzil a mój nic minęła kolejna godz a ja sama w domu :( jestem wściekła na niego i to bardzo kur.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry