reklama

Marcowe mamy 2016

Jestem na wizycie i anastezjologa i czekam[emoji14]

Poczytam Was w domu na spokojnie :) maja mi ktg i usg zrobic... i mam zapytac i wage dziecka to mi powiedza siedze pod gabinetem bo maja zabieg i słyszę to pikanie serca az mi cieplo :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Cocosh trzymaj sie. Bedzie dobrze jak antybiotyk podadza. Pozdrow meza ;). Bar Bra i która szafke w koncu wzielas z tej Ikei? My chcielismy jechac w poniedzialek po jeszcze jedna taka sama i pierdółki co wymyslilam,alr chyba juz kasy nie ma i sie narazir wstrzymamy. Mloda kciuki! Facet od garow dzwonil!ze beda na jutro rano te moje jednak,wiec moj maz jak bedzie wracal z nocki to tam wjedzie i odbierze.

A u mnie znowu mało wód ehhhhhh we wtorek mam kolejne przepływy i usg... ciekawe czy po tej wizycie we wtorek nie umówią mnie już na cc skoro tych wód jest mało :/
Płci oczywiście nie było widać bo nogi zacisniete na maksa ehhhh chyba naprawdę na porodowce się dowiem co we mnie siedzi hihi

Cześć wszystkim!
U mnie dziś na obiadek frytki standardowo rybka (dorsz) i szpinaczek, co by Małej troszkę żelaza dostarczyć ;)
Zaraz spadam na szkołę rodzenia :-) :) póki co jestem z czytaniem na bieżąco. Wieczorkiem spotykam się z koleżankami z klasy, już się nie mogę doczekać :) ależ ja jestem ociężała po tym obiadku :/

Cocosh, jeszcze troszkę i będziesz szczęśliwą mamusią :)) A z tym zastrzykiem, to na paciorkowca, widocznie albo miałaś dodatni GBS albo nie miałaś wymazu wcale, a teraz już na niego za późno i muszą zapobiegawczo podać, co by Marysia nie złapała :-) :) 3majcie się ciepło! jeszcze troszkę

My juz prawie w domu po bardzo aktywnym dniu:)
Bylismy zalatwiac becikowe. Wchodze do urzedu i mowie, ze chcialabym zlozyc dokumenty. A kobieta do mnie, ze to po skonczonym 26 tygodniu sie sklada. Na co ja, ze dzisiaj skonczylam 36 tydzien. Mina kobiety to byl najwiekszy komplement jaki ostatnio dostalam :D dobrze, ze zaswiadczenie od lekarza mialam :D za to ja musialam miec niezla mine jak uslyszalam ile dostaniemy.. 46 tys koron, czyli jakies 22 tys zl. Przysiegam. Prawie padlam na zawal ze szczescia:D wiec dzisiaj fruwam naladowana pozytywna energia :D

Isia to Twoje malenstwo to straszny wstydzioch ;) albo chce rodzicom niespodzianke zrobic :D

Manka a jak polozna mierzy Ci malego? Bo moj lekarz tylko polozenie macicy mierzy i nic wiecej:/

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Kurcze, wyszły mi bardzo liczne bakterie w moczu, lekarz kazał zrobić posiew, ale wyniki bedą dopiero w środę, jak wyjdą złe to leczeńie żeby dziecka nie zarazić przy porodzie. Ciekawa jestem tylko czy zdążę sie wyleczyć z tego dziadostwa zanim urodzę:( nie chciałabym żeby mały miał od razu antybiotyk po urodzeniu, juz z córka ta przechodziłam, jak zobaczyłam ja z wenflonem w głowie to ryczałem jak głupia, no i pobyt w szpitalu przedłużył sie do 10 dni.

Zastanawiałam sie dzis czy będzie mi dane pojeść świeżych truskawek w tym roku bo coś mi sie kojarzy, ze truskawki mogą uczulać...? A jak tak lubię truskaweczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry