reklama

Marcowe mamy 2016

Kubusiowa nie mam pojecia jak oni to sprawdzaja, podotykala po brzuchu, mierzyla centymetrrm i powiedziala ze ma 31 cm. Dla mnie magia :D
A kase niezla dostajecie !!! Super, chcialabym tak :D Zwlaszcza, ze macie sie budowac to Wam sie bardzo przyda teraz kazda gotowka :)
Jak do tej pory to tylko slyszalam o UK takie gadanie, ze 'robisz sobie dzieci i zyjesz jak w krainie mlekiem i miodem plynacej' a wg mnie guzik prawda :P

Cocosh to zaciskaj nogi byle do piatku a pozniej mozesz zluzowac :) Super, ze z Twoim mezem juz coraz lepiej. I dobrze, ze teraz mial ta operacje, macie juz to za soba i bedziecie sie teraz tylko cieszyc Marysia :)

reklama
Norwegia daję najwięcej kasy ze wszystkich krajów :)

Klubie mnie aż z nerwów dostałam twardnień brzucha i rozwolnienia. .. jaka pier. ... aż się boje ze to jakieś sygnały do porodu ;/ nie ja nie rodze -nie mogę jeszcze !

Ania Be będzie dobrze już ciąża bezpieczna ;)

Isia jestem srednio obeznana w tym temacie jak na razie :) Wiem, ze po porodzie kazdemu sie nalezy zasilek na dziecko w wysokosci okolo £15/£20 tygodniowo niezaleznie od tego ile sie zarabia :)
A takie cos jak becikowe czy zapomoga jest wyplacana jednorazowo i jest to kwota £500, ale to juz nie kazdemu sie nalezy. Nam raczej nie ale jeszcze dokladnie nie czytalam :) A tak to nic innego nie wiem o zadnych zasilkach ;)

Isia no biale plomby kosztują. Po prostu wkurzulam sie tak!ze nie rozlozyl tego w czasie tylko w 3 dni wydal tyle co ja bym mogla na hustawke dla malucha wydac.

reklama
Cocosh ja też mam dodatnie gbs i tyle sie już o tym naczytałam że książkę mogła bym napisać. Jak już wody sie sączą trzeba do szpitala jechać i dla mnie to jest najbardziej przerażające bo jak nie zauważę ? Antybiotyk będziesz dostawać co 4 godziny aż wreszcie urodzisz, a dziecko potem jest obserwowane 24-48 h jak jest z nim wszystko ok to nie podaje sie antybiotyku

Ja dzisiaj byłam w Rzeszowie z mężem odebrać drugi samochód z naprawy i oczywiście przez te Wasze zdjęcia ostatnie musiałam do maka wstąpić na małą wyżerke. Przyjechałam do domu o 16 i dopiero sie obudziłam z super zajebistą zgagą:no:. Nadal czuje że jestem przejedzona, jakiś rumianek by sie przydał do picia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry