reklama

Marcowe mamy 2016

Rozumiem Cie częściowo Volka :) ale z drugiej strony mąż ma już z głowy te zęby...
Ja tylko nie lubię jak M wydaje kasę i nie uzgadnia tego ze mną...
Dzisiaj np dostał mandat 200 zł i 6 pkt za prędkość ale ja takimi rzeczami się nie przejmuję.... trudno, trzeba to zapłacić i tyle...

reklama
Manka moj lekarz to nawet dzisiaj nie potrafil okreslic jak Maly jest ulozony. Stwierdzil, ze raczej glowka w dol, ale ciezko wyczuc reszte[emoji14]
No wlasnie teraz odkladamy kazda korone na budowe, wiec taki zastrzyk gotowki naprawde cieszy niesamowicie :D jestesmy krok blizej do wlasnego domku :D

Poziomka ponoc truskawki niestety silnie potrafia uczulic. Ale mysle ze mozna troszke sprobowac i obserwowac malucha:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

kubusiowa- niezła sumka :)
Oo rumianek to bym wypiła, chyba sobie zrobię.
volka- jak mój wrócił we wtorek od dentysty i zaśpiewał mi 250zl za ząb, to też mi się słabo zrobiło.

Witam sie i ja:)

Volka- ja to chyba z innej bajki jestem :p wg mnie najwazniejsze sa zdrowe zeby. Dzidzius sie bez hustawki miesiac- dwa obejdzie :) a maz za to dobry humor bedzie mial bo zeby go bolec nie beda :)

Cocosh- dobrze, ze sie odezwalas! Uff :) trzymam kciuki by Marysia jeszcze posiedziala w brzuszku. A Ty moze odrobinke odpocznij?
Pozdrowienia dla Michala! :)

My rowniez dzis mielismy ktg i dod wizyte. U malej wszystko super. Na swiat sie jeszcze nie pcha:) szyjka mimo odejscia czopu zamknieta.

No ale zaczelam sie obawiac porodu... Zuza wazy juz 3360...
Moja dr dzis patrzyla i mierzyla czy ja bede w stanie urodzic naturalnie tak duza dziewuszke.... No ale jak Zuza dalej bedzie tak rosla i dalej bedzie w brzuszku to mam byc przygotowana, ze moge zostac pokrojona. Najwazniejsze by z mala bylo ok. Ale wielkoludek nam sie trafil, ze ho ho. A i dluga jest na ok ~52 cm.

Zobaczymy, kiedy wyjdzie. Pani dr szacuje ze jeszcze ze dwa tyg posiedzi. [emoji15]

Kubusiowa, rewelacja, super kasa! Na pewno Wam sie teraz przyda :)
Volka, spokojnie, lepiej zeby mąż wydal 300 zl na zeby niz pozniej mial wydac dwa razy wiecej na protezę albo na leczenie kanałowe. Mowie powaznie.. Jak pracowalam na recepcji w gabinecie stomatolgicznym to az zal mi bylo patrzec jak do dentysty na nfz przychodzili mlodzi ludzie, ok 35-40 lat wyrwac zeby. I wcale nie zakladali w to miejsce nowego ząbka za 2 tysiace.. Zreszta bujaczek pewnie i tak sobie kupisz w przyszlym miesiacu :)
Ania*Be, trzymamy kciuki za Ciebie i maluszka! No i czekamy na pozytywne wieści ;)

volka - ja też uwazam że zeby to podstawa ... a huśtawkę zdążycie kupić

dziewczyny a jak to u nas jest ? to becikowe to dopiero po urodzeniu nie ? wogóle wszystkie świadczenia na dzidziusia to po urodzeniu ... czy mi sie tylko wydaje ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry