reklama

Marcowe mamy 2016

ONA ja dzis 37 skonczony i moj lekarz powiedzial,ze juz jest ciaza donoszona. Fanti bylam zaskoczona,ale przez ostatnie 3 tyg.maly tak intensywnie sie ruszal.ze mial prawo sie obrocic.chociaz ja nie wiem w ktorym to bylo momencie :p.

reklama
Ja juz po wizycie .Niczego sie w sumie nie dowoedzialam.Usg nie robil bo w czwartek bede miala w klinice .Szyjka oki.Jedyne co to anemia .Dostalam tabletki .

Ja placilam gbs 35zł :D

Mi dał wizytę za 3tyg. A nie powinno się już chodzić co tydzień?

Hahaha fanti najważniejsze panele... a nie ja :(

Volka szykuj się :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja już też po wizycie :) przepływy ok, płci dalej nie widać, wód tyle samo co w piątek było. Znowu mam iść w sobotę :) czyli jest szansa, że doczekam się powrotu tej mojej lekarki. Podobno mam mieć cc w pon lub wtorek... ale ta dziewczyna która mi dzisiaj robiła usg mówiła, że nie wie dokładnie :)
Więc dalej nic nie wiem hihi
Brat M ma temp i nie wiem czy jutro przyjedzie tapetowac... ja chyba oszaleje :/ już nawet nie mam siły się denerwować..

Isia albo masz naprawde wstydziocha albo slepego gina:-)

Ja czulam jak sie mala przkrecila ,czulam po ruchach i brzuch inaczej sie ukladal:)

Volka u Ciebie chlopak? Bo cos mi umknelo:) my podobny termin chyba mamy bo ja jutro zaczynam 38t:)

Ja wiem ze jest w tej samej pozycji po tym jak ma czkawke i powiem wam że dziś jest bardzo nisko i pod brzuchem też mnie bardziej boli i więc mocno mi coś ucieka :(

Ona przy tym ułożeniu jakie ja mam maluszka nie widać płci... Dzisiaj mi ta lekarka na usg powiedziała, ze ona by sie sugerowała tym co wyszło na prenatalnych :) zreszta ja tez czuje, ze siedzi we mnie synek ;)

reklama
wiecie co ... najadłam sie ... ale czuję że to jeszcze nie koniec :P tyle pysznosci w domu ze jeszcze cos dopchnę :D a synek jak ma byc duzy to niech i bedzie ... przyszła teściowa stwierdziła że i dobrze bo nie bedzie sie bała kruszynki na rece wziać :D a mama kazała mi przejsc na diete warzywną żeby juz więcej młody nie rósł :D a ja z checią zjadłabym całą lodówkę wraz z zawartością ... nie moge sie pohamować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry