Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bar Bra, mnie tak kłuje od jakiegos tygodnia codziennie, regularnie. Tak czasem troche mocniej niz na okres. No ale to koncowka ciazy to wlasciwie wszystkiego sie mozna spodziewac..
Sarna, ale Ty juz masz ciąże donoszoną tylko stresujesz sie ze przenosisz i odczuwasz presje czasu ze Ci mama wroci do polski. Psychika.. Na Twoim miejscu skorzytalabym z kilku zestawow cwiczeniowych wrzucanych na forum regularnie przez Cień, to jutro urodzisz! Ja jak tylko "dosiade" pilke zeby przyniesc ulge obciazonemu kregoslupowi to dostaje skurczy.. :/
Mam teraz gorąca linie na telefonie
Wszystkie ciężarne same są. Za to położne super wszystko pomagają. Mi mąż musiał dowieść pas pooperacyjne i te podpaski bellamama bo jak mi jeszcze w szpitalu wody leciały to cała paczka poszła. To przez położne można podać. Porody rodzinne się odbywają wiec jak się rodzi z mężem to widzi dziecko. A że u mnie tak szybka cesarke to mąż dowiedział się po fakcie.
Ja mam bardzo brudne okna mama miała dziś myć ale ja zakatarzona to nie chciałam wietrzenie więc po weekendzie się to ogarnie
Oj ale mnie kluje masakra jakaś