Serduszko1
Fanka BB :)
Witam się i ja :-)
Serduszko kciuki zaciśnięte, na szczęście ze stymulatorem możesz trochę odetchnąć, za wysoki czy za niski był puls u synka?
.
Wytbacz teraz doczytałam.....Syn miał bloki serca 2 stopnia i stąd stymulator....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam się i ja :-)
Serduszko kciuki zaciśnięte, na szczęście ze stymulatorem możesz trochę odetchnąć, za wysoki czy za niski był puls u synka?
.
Dziewczyny mam dopegyt w domu bo ginka mi przepisala w razie potrzeby, wzielam jedna tabletke i teraz 138/92, caly dzien lezr w lozku i nie wiem skad takie cisnienie, brzuch dalej boli mam nadzieje szybko usnac i obudzic sie bez zadnych dolegliwosci.
Dobranoc dziewczyny jutro sie odezwe
Dziewczyny, jutro idę na kolejne usg do gine, tydzień temu nie było jeszcze nic widać, obecnie jestem w 5tc4dc, jak myślicie czy jutro już będzie widać zarodek i serduszko? Pozdrawiam!
![]()
Dziewczyny, jutro idę na kolejne usg do gine, tydzień temu nie było jeszcze nic widać, obecnie jestem w 5tc4dc, jak myślicie czy jutro już będzie widać zarodek i serduszko? Pozdrawiam!
![]()