reklama

Marcowe mamy 2016

Ona u mnie nie da sie pomylic spinania sie brzucha z wypinaniem Malego:) bo jak sie spina to caly. A jak sie Olus wypina to tylko z prawej strony:) taki krzywy brzuch sie wtedy robi;D

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

reklama
Też mi się pocą cycki :P śpię pod cienką kołdrą, mój M pod pierzyną, a to ja budzę się mokra :P
Znowu chce mi się spać.
Nie oglądałam rozmów w toku, bo przyszedł akurat pan z energetyki licznik wymienić i nie miałam jakiś czas prądu, a potem wyskoczyłam jeszcze po bułki i zobaczyć co w lumpku słychać ;)
Pogoda deszczowa do niczego nie zachęca.
Zmieniłam pościel, poprałam. Chciałam jeszcze dziś kurze wytrzeć, poodkurzać mieszkanie, ale wróciłam i czuję się wykończona. Nie wspomnę już o łazience, którą też chcę posprzątać, bo nie lubię siedzieć w syfie ...
Teraz czekam na męża bo zaraz z pracy wróci :)

Ja naszykowalam obiadek zrobiłam sobie kisiel umylam garnki teraz odpocznę zanim mój wróci :)
Co do pocenie to ja w nocy śpię bez majtek :p i zawsze mam między pośladkami spocone hehe :)
U mnie też bez problemu można było odróżnić napinanie (cały brzuch) od wypinania (tylko jedna strona) :)
Dziś mam mięsko ala pulpety w sosie koperkowym z ziemniakami :)

Mi identycznie po spaniu mam cycki mokre od spodu, ale raczej to zganialam ze mam duże.

Wieczorem wybieram się na wieczorynke do szpitala. Katar mam aż żółty, i bolą mnie trochę zatoki a niechce sie bardziej dowalic.
6 lat temu miałam kaszel przy porodzie i kilka dni potem, więc rana z cc to nic do kaszlu po cesarce przy kazdym kaszleniu miałam wrażenie ze mi brzuch rozerwie.

Witam sie po porodzie
Trwal 13 godz, wspomagany oxytocyna i wieloma innymi specyfikami, generalnie nie bylo lekko bo pomimo skurczy rozwarcia nie postepowalo.

Bez znieczulenia i swojej poloznej chyba nie dałabym rady, a znieczulenie super sprawa.
Ignacy urodził sie o godz 14, 3250 waga i 55 cm wzrostu, taka śliczna mala kruszynka.
Teraz trzymam kciuki za Was

Witam sie po porodzie
Trwal 13 godz, wspomagany oxytocyna i wieloma innymi specyfikami, generalnie nie bylo lekko bo pomimo skurczy rozwarcia nie postepowalo.

Bez znieczulenia i swojej poloznej chyba nie dałabym rady, a znieczulenie super sprawa.
Ignacy urodził sie o godz 14, 3250 waga i 55 cm wzrostu, taka śliczna mala kruszynka.
Teraz trzymam kciuki za Was

Gratulacje

no tez do pewnego momentu myslalam ze to dziecko sie napina ale teraz juz wiem ze to jednak brzunio ; ]
Kadi wspolczuje doswiadczenia..
moje ktg dzisiaj kilka skurczykow okolo 20 % Mnie takie slabe już bolą, a kobieta obok miala jeden 90 % to sobie nie moge wyobrazić :- ( a sie dziwilam co ona tak sapie na leżąco..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry