Serduszko kciuki za Ciebie !!

oby szybko poszło[emoji14]
Sarna najlepsze zycienia dla coreczki!!
Isia powodzenia jutro !
A myśmy dzisiaj pojechali do mamy mojego bo ojciec w szpitalu zabieg miał robiony i powiedzmy że mama nam wpechala jego siostrę żeby na basen ja wziąść bo ma jeszcze tydzień ferii a że w domu cały czas siedzi a ona ze do pracy idzie itp itd rozumiecie o co kaman[emoji14]a moj zebym tez jechala (nie bardzo chcialam bo po 1 mój strój nie jest przystosowany do ciąży po 2 cycki jak dynie wywalajace się z każdej strony pozatym chciałam uniknąć zbędnych komentarzy ludzi) oczywiście co? POJECHAŁAM NA TEN BASEN! Ledwo wyszłam do szatni to się na mnie gapili jak na ubota jakiegoś LUDZI W CIUL na tym basenie ale okej...przebralam się ogarnelam jego siostrę weszliśmy na basen i ten wzrok...tych ludzi :/ dziwnie się czułam tzn tak! Matki z dziećmi okej ale te wszystkie basenowe LAFIRYNDY rozneglizowane i polykajace facetów wzrokiem z rozjeb** nogami ze pociąg by mógł wjechać bez problemu tak się chamsko gapily

były dwie takie w jaccuzi które BEZ ŻADNYCH skrupułów zaczęły mnie obgadywac NA GLOS nie wiem czy specjalnie czy nie wiedziały że to słychać a usłyszałam coś w stylu (ze taki fajny facet a mnie ZALAŁ życie zmarnowane teraz ma! bo po ciąży to się wygląda jak wieloryb więc już sobą nie będę nic prezentowac) i takie tam !
Ale ja jako oaza spokoju uznałam że nie będę robić cyrku na basenie! Jak ją dopadlam w szatni to nie wiem co mi się stało ! Skoczylam do niej przygwozdzilam ja do ściany przydusilam ręka i powiedziałam ze albo mnie przeprosi albo ja tu zjeb**w tej szatni i zamiast tego wytapetowanego ryja będzie robić operację plastyczne ! PRZEPROSIŁA MNIE
A druga sprawa wzięliśmy siostrę jeszcze do nas zjedliśmy kolację a mój do niej żeby została spać (nigdy nie spala poza domem bez mamy) i mówię mu ze będzie jechał w nocy... ehh ona nie chciała zostać bo nie aż w kooncu została u nas bo jej obiecał bajki itp. A teraz !!! Leżą sobie na sofie i ona się do niego przytulila tak jak JA ZAWSZE kiedy oglądamy film! Hahahaha chyba czuje się zazdrosna hahahahhaha
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka