Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lilith dobre wiadomości przynosisz A Twoja fasolka już taka duża Ale termin chyba z USG na koniec lutego Ci wychodził o ile się nie mylę Oszczędzaj się, na pewno przy dzieciach to bardzo trudne, ale zrób wszystko by jak najwięcej leżeć. A w wcześniejszych ciążach też tak szybko Ci się szyjka skracała? Bo pisałaś coś, ze dużo w szpitalu leżałaś.
Witam Was. Czy można do Was dołączyć? Również zostanę marcową mamą. Termin mam na 26 marca
Lilith cieszę się, że z okruszkiem wszystko w porządku. Ciężko się oszczędzać przy dzieciach, jednak trzeba uważać na skracającą się szyjkę.
Asia1989 przy takiej armii leków musi być dobrze
Nie zazdroszczę dziewczynom mdłości, jak na razie mnie omijają w tej ciąży. Za to dla odmiany jestem bardzo zmęczona i mam zawroty głowy. Tak źle i tak niedobrze