Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny,,,sorki dawno mnie nie bylo...brak neta w telefonie.
Ja jestem teraz w szpitalu na podtrzymaniu, cisnienie w dniu przyjecia do szpitala masakra 182/130, teraz unormowane, ciagle kroplowki zastrzyki nospy domiesniowo, tqbletek dziennie to chyba ze 15 lykam, brak tv ja chce do domu, no a z fasolka narazie ok. Zastanawiaja sie co robic dalej jak skurcze nie mina w ciagu jutrzejszego dnia

o rany strzeliłabym sobie w glowe jakbym miała tyle dzieci
ale wbrew pozorom odpoczełam 
w srode czekaja mnie badania błee... 

Mi się na 2 nie chce 
i macie tylko jedną windę?

Ps ślubu tez jeszcze nie mamy, miał być w listopadzie 2013, ale okazało się, że jestem w ciąży, potem w kwietniu, ale trochę się z finansami nie wyrobiliśmy, a potem tak nas codzienne życie wciągnęło, że nawet się o tym nie myślało, żeby coś zrobić, teraz będzie w październiku, bo chyba już najwyższa pora
Z jeśli chodzi o wygodę przy dziecku to na początku można robić wszystko, mała z nami jeździła po świecie, jak było trzeba to rodzina pomagała jak chcieliśmy wyjść odsapnąć, ale na szczęście my imprezowi nie jesteśmy ;-) Także za bardzo nam szyku dnia nie pozmieniała, dodała tylko więcej radości. Jedyne co bym zmieniła to fakt, że instynkt macierzyński włączył mi się tak wcześnie, że ludzie patrzą na mnie jak na kosmitę, że już mam dziecko, a co dopiero będzie, jak wyjdzie że 2 w drodze...
Inna sprawa, że kiedyś mówiłam, że chciałabym mieć ok 2 letnią różnicę między dzieciakami, żeby się dogadywały, miały wspólne zabawy, więc chyba tak miało być ;-)
Teściowa bardzo się cieszy, ciągle gada że to super różnica wieku, jedni z bliższych znajomych wie, bo P się wygadał... Teraz byliśmy wszyscy na wyjeździe i musiałam wszystkiego odmawiać, i w sumie brzucha już wieczorem nie wciągnę
Także ludzie domyślni 
No i jak zatrzymaliśmy się na obiad, głodna byłam a nic mi nie pasowało, ledwo wcisnęłam cokolwiek. No i cały czas chodzi za mną rosołek, a akurat nie było