volka
Fanka BB :)
Zjadłam pół bułki i znowu wszystko do kibelka. Bleeee
. Leżę i nie mogę się ruszyć tak mi słabo. Kot pije sobie kawe z mojego kubka, świetnie...
Nailie- w poniedziałek nie chcieli iśc, były cyrki w przedszkolu, wczoraj poszli normalnie i myslałam, że będzie wszystko dobrze no a dzisiaj znowu w przedszkolu cyrk. Tak jak cały rok zeszły pięknie chodzili tak teraz po wakacjach im się totalnie odwidziało :/
Nailie- w poniedziałek nie chcieli iśc, były cyrki w przedszkolu, wczoraj poszli normalnie i myslałam, że będzie wszystko dobrze no a dzisiaj znowu w przedszkolu cyrk. Tak jak cały rok zeszły pięknie chodzili tak teraz po wakacjach im się totalnie odwidziało :/
spa też by mi się przydało ale to może jak z urlopu wrócę :-)
Mi gin zapisał w ciąży z Lalą czopki torecan, ewentualnie groził mi szpitalem i kroplówkami, może poproś przy następnej wizycie o te czopki, nóż widelec pomogą. Mi po 2 dniach osłabiły wymioty, ale jak mówiłam to już była końcówka 1 trymestru. Ponoć ciepłego nie można pić na wymioty bo to jeszcze bardziej wzmaga. Już w sumie nie pamiętam jak ja wtedy piłam i co... Na pewno musiało być to coś słodkiego, a piłam dopiero wtedy kiedy już żołądek się na chwilę uspokoił
Może przy okazji przylotu do Polski być wzięła za sobą łagodniejszą pogodę ;-)