Cześć, u nas z rana trochę chłodniej, aż chce się żyć
Chrobek ja mam grupę krwi 0 rh -, mąż 0 rh +, córka ma krew po mężu.
Kubusiowa jest ustawa z 27 sierpnia 2004 gdzie jest zapis o darmowej opiece zdrowotnej dla kobiet w ciąży. Ale placówki różnie do tego podchodzą, pamiętam jedną historię o tym, że kobieta chciała chyba znieczulenie przy porodzie, (albo obecności męża przy porodzie, już nie pamiętam) to mimo tego że jest to bezpłatne szpital wystawia rachunek. Co ciekawe, na rachunku nie ma nazwy usługi, tylko adnotacja "cegiełka na szpital" na określoną kwotę

Oczywiście przy takim przypadku nikogo ścigać nie mogą, bo przecież cegiełki są dobrowolne
Volka o masz, ale was dopadło, dobrze że to tylko jednorazowe
Sylvi ja z aftami nie pomogę
Malajka ja biorę tylko kwas foliowy do 12 tygodnia i potem nie wiem. W poprzedniej ciąży nie brałam nic, bo od razu je zwracałam i córka urodziła się z wagą 3440, więc średniaczek. Brałam potem jeszcze żelazo. Ostatnio porównywaliśmy z P jakieś witaminy w aptece, ale też nie pamiętam co to było, magnez czy coś, i tylko dlatego, że miały napisane "mama" na opakowaniu były droższe o kilka zł, a składem i dawkowaniem nie różniły się od produktu dla zwykłych ludzi
Siwa super że już po krwiaku
Arusiowa ja ani jednej gwiazdy nie zobaczyłam, mimo bezchmurnego nieba
Ironia super wieści

To nasze dzieciaki podobne terminowo, u mnie wychodzi termin na 19 marca, ciekawe jak będzie faktycznie