reklama

Marcowe mamy 2016

Ja nie mam zachcianek. Wmuszan w siebie jedzienie bo wiem, ze musze jesc dla dobra dziecka. Tak to bym pewie pierwszy posilek o 15 jadla.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
No to ja miałam tak że jak miałam wolne to siedziałam i jadłam i tak na okrągło a nic nie tyłam a teraz to właśnie mniej jem i szybciej czuję się pełna ale waga na razie stoi w miejscu :)

Mam mega wzdecia po jedzeniu. Brzuch jak w polowie ciazy.

U mnie też mega wzdęcia. Ja z kolei mam ochotę na wszystko co słone, do słodkiego mnie nie ciągnie. Ogórki w kazdej postaci, chipsy frytki ale ograniczam bo niezdrowe. W pierszej ciąży też tak miałam, może znów będzie chłopak:)

h4zpqqmzx7suqt89.png

Hej dziewczyny, też mam termin na marzec, a dokładnie niby na 04.03.16.Niestety mam 21 lat, jak będę rodzić to już będzie skończone 22. Ale i tak wstyd mi, boję się tego jak zareagują inni na wiek. Skończyłam 1 rok studiów, planuję wziąć dziekankę, bo nie wyobrażam sobie latać z brzuchem na uczelnię. :no: Jestem przerażona ciążą i reakcją z otoczenia. Są tu też młode mamy?

Hej aro ;) witam u nas ;) Nie masz sie czego wstydzic ;) Jakbylam na studiach (nie tak dawno temu - mam 25 lat) duzo kolezanek chodzilo z brzusiem na zajecia ;) Otoczenie tez juz nie to samo co kiedys. Nikogo nie szokuje 21latka q ciazy ;)

Rodzicom juz mowilas?

reklama
aro ale czego sie wstydzisz? Nos brzuszek dumnie, z podniesiona glowa! Na innych nie patrz. A zobaczysz ile szczescia da Ci ten brzuszek a potem malenstwo :)
Ja co prawda z tych starszych-jutro 26 lat:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry