Kubusiowa u mnie to samo w 1 ciąży, mam zdjęcie chyba z 25 tygodnia i brzuch mam taki jak teraz wieczorem... co do zdjęć z telefonu to naciskasz plusie z lewej strony edytora tekstu, potem 3 kropki w prawym górnym rogu i tam jest opcja "zalacz obraz"
Olencja ojej, oby to były ostatnie tego typu przeżycia w tej ciąży, dużo siły przesyłam

u mnie cały czas 0 przyrost wagi, o ile mogę jej ufać
Sylvi super ze wszystko ok
Tatianaa na tym etapie objawy juz powinny ustępować, tylko chyba ja jestem takim ewenementem ze dopiero teraz mnie cycki zaczęły boleć

z innych objawów to mdłości mimo że były minimalne, to już ich raczej nie mam, nawet mi ochota na słodycze wróciła, a w ogóle nie mogłam tknac czekolady. Skoro masz cały czas bolące piersi to ja bym się nie martwila
Edit my też jeszcze nie chrzcilismy, z tego względu ze długo nie mogliśmy się namyslec kogo wziąć na chrzestnych, jak już doszliśmy do porozumienia ze chcemy kogoś z rodziny to okazało się że żadna osoba nie ma bierzmowania, a rodzina jest mała

tez chciałam połączyć jedna imprezę z 2 urodzinami, ale jeszcze nie wiem jak nam to wyjdzie.
Natka pochwal się jak juz skonczycie
A ja wczoraj padam o 22, moje dziecko zrobiło wieczorem awanturę, że chce spać u babci, wiec pierwszy raz spala u niej

i sobie pospalam do 10, oczywiście z przerwami, bo ona codziennie budzi się o 6.30 to i ja musiałam się obudzić