reklama

Marcowe mamy 2016

Ja mam 2.6 ale mam cukrzyce ciazowa i mam kontrole z wynikami w poniedzialek u diabetologa. Boje sie ze dostane jakies leki bo dla mnie leki na tarczyce to cholerne zło. W ogole ta ciaza to od poczatku z takimi problemami ze mi by sie jeszcze psychiatra przydał chyba

reklama
Ja jeszcze Nie mialam badan na cukrzyce,chyba dopiero koncem miesiaca, ale juz biore uzupelnoenie hormonow w tarczycy.Podobno nawet jak wyniki bede miala ok nastepnym razem to I tak bede musiala brac hormony do konca ciazy :( a na przyklad w anglii Nie robia takich badan wiec Nie rozumie na jaka skale jest to wazne,bo jak bym Nie zrobila teraz w polsce to Nie mialabym pojecia ze mam taki problem.

hej
Ja tam nie miałam nigdy problemów ani z cukrem ani z tarczyca w ciązy.... u mnie sa problemy ciążowe innego typu....
A dziś kiepsko sie czuje, w nocy czuwałam nad młodszym synem do 2 i to chyba stad ten okropny ból głowy i taki ogromny leń...
Mąż mi dziś pomógł posprzątac bo bez niego niewiele bym zrobiła a u nas sobota to generalne porządki w całym mieszkaniu... Miałam takie żółwie tempo że ja ogarnełam tylko kuchnie, a mąż zdążył posprzątac reszte mieszkania jeszcze mi pomógł dokończyc kuchnie....kochany ten mój mąż. :tak:

Haha probowalam czytac wszystkie posty od poczatku ale strasznie duzo :) szkoda ze wczesniej Nie dolaczylam,ciesze sie jednak ze Nie jestem jedynym leniwcem w ciazy ,nic mi sie Nie chce I caly czas spiaca, przybralam 5kg Od 5tygodnia do teraz 13tego !! Nie wiem jak dam rade w pracy do 8go miesiaca pracowac :(

Manka_tk mysle ze w zaleznosci od tego jak bede sie czula ale w sumie teraz mam nadzieje ze dam rade do okolo polowy lutego pracowac czyli tak 3-4 tygodni przed terminem,niestety Marne macierzynskie jest wiec ze strony finansowej chce pracowac jak najdluzej :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry