reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
O matko ile naskrobałyście :-p
ja też dziś wizytuję na 14:15 i trzymam kciuki za was nailie i mała mi

volka
super że już coś czujesz ja też bym już chciała poczuć maluszka :tak:

Witam wszystkie nowe mamusie :) co do badań prenatarnych to płytkę nie dostałam nawet o to nie pytałam ale z 6 zdj.maluszka dostałam :-)

Trzymajcie się tam dzielnie i spokojnie, ja dopiero w piatek na 20 usg genetyczne. Wierzę, że będzie w porządku;-)
Liczyłam sobie tygodnie i wychodzi mi 13 skończonych od om, czyli leci 14 od soboty. A według usg, które było miesiąc temu gin ocenił na tydzień później datę porodu, zobaczymy jak będzie teraz. Nie mogę uwierzyć że :happy:maleństwo jest już mniej więcej wielkości brzoskwini :-D

Ostatnia edycja:
Witajcie po weekendzie . Ja chrzciny zaliczam do bardzo udanych :)
Ja ciuszków miałam tylko troszkę na 56 i na szczęście bo mały urodził się 57cm i 62 nie były jakieś mocno za duże ☺
Trzymam kciuki za dzisiejsze USG .. zazdroszczę juz Wam podglądania skarbów ☺

Kciuki za wizyty &&
Ja ubranek w rozm. 56 tez mialam malo, przewaznie kupowalam takie 0-3 ms. Emilka miala 55cm po urodzeniu, ale i tak wolalam luzniejsze ubrac.
Dzisiaj wszystko mi z rak leci, jakis kiepski dzien czy cus. Aa i na dodatek od kilku dni dzidzia mi sie sni, przewaznie w wozku i zadnego przeczucia co do plci. Z niunia o tej porze chodzila za mna dziewczynka a teraz nic.

Witam się po krótkiej przerwie:)

jednak przedszkole było wygodniejsze, szkoła to dużo więcej obowiązków, no ale nic, trzeba jakoś przeżyć, jutro pierwsze spotkanie z rodzicami:)

Trzymam kciuki za udane wizyty!

U mnie 56 się sprawdził na trochę, bo Oli miał 55 cm, ale w sumie dość szybko przeszliśmy do kolejnego rozmiaru.

Ja chyba też czuję delikatne ruchy trzeci dzień z rzędu:)

Dziewczyny, które biorą Duphaston - odstawiłyście już? ja mam dziś wziąć ostatnią tabletkę i mam nadzieję, że będzie ok.
Acard zostaje nadal i dołączyły witaminki z DHA.

La Luna ten wątek o porodach niezle odstresowuje, tez polecam wszystkim do poczytania w okolicach terminu porodu :tak:

Barbra, Mala mi jak tam?

U mnie ok, obsuwa godzinna, tylko łożysko nisko i nie dalo się wydrukowac fotki:( crl 58.6 odpowiada 12.3 tyg, glowa na 13.2. Nt 2 cm, nie wiem czy nie za duze, gin uznal ze ok. Maluch machal lapkami i z ksztaltu czaszki chyba przypomina swoja siostrę. Plci nie widać.

reklama
hej dziewczyny :) ja przez weekend na weselu byłam i tyle do czytania miałam :):)

Witam nowe mamusie :)
Trzymam kciuki za wizyty i czekam na relacje co słychać w Waszych brzuszkach :)

nailie ja też mam łożysko nisko na przedniej ścianie, ale puki co to chyba nic takiego do końca jeszcze daleko :) A NT u mojego malucha 2,1cm i nic nie pisze ani nic lekarz nie mówił by coś nie tak było :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry