reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hej.

My po wizycie,wszystko ok.raczki,nóżi,żółaądek,serduszko komory itd wszystko gra.maluch sie odwracał i nie dał pomierzyć za bardzo;/
doktorka nazwała go "małym akrobatą" ciagle sie obkręcało.
Powiedzcie mi czy NT 1,5mm przy 7cm to ok? chyba ok?:)

u nas wizyta opóźniona o 2 godz. wszystko ok maluszek od 3 września urósł 2 cm więc ma w tej chwili 9 cm :) wszystko ok ale bardzo się dziś zasłaniał nóżkami więc płeć nie potwierdzona :) drapał się po uszku i po nosku liczyliśmy paluszki u rączek i jest wszystko na miejscu i cały czas siedzi po turecku na pstatnim badaniu też tak siedział a ja za niedługo będę miała odstawioną luteinę więc może sprawy łóżkowe wrócą :-p

Widze ze macie dobre wiadomosci...Ja niestety na nie bede musiec poczekac...nie dosc ze USG prenatalne mialam dwa razy bo dzidzia nie chciala sie obrocic,to dzidzia wieksze o prawie tydzien do OM, to na koncu wyszlo NT 2,7 mm...i jutro na badanie na krew na test Pappa :( wyszlam z gabinetu to sie poplakalam :( Dopiero za 2 tyg bede wiecej wiedziec ale ja predzej do szpitala z nerwow trafie :/

Witajcie, gratuluję udanych wizyt i rosnących maluchów :)
Ja też dzisiaj po wizycie, ale bez USG. Wyniki badań mam ok, dostałam kartę ciąży i skierowania na kolejne badania i tyle :) 15/09 mam USG prenatalne.

Dzastibasti no moj gin uznal ze na pewno powinno sie podnieść, moje jest z tylu. ;)

Mala Mi to dobre wiesci przynosisz ;)

Ona teraz wyczytalam ze najlepiej zeby nie przekraczalo 2.5 cm wiec wszystko ok :)

Barbra ech u mnie tez opoznienie:sorry: super ze wszystko ok

Cien to tylko minimum powyzej normy, wystarczy drgniecie reki i juz jest inny pomiar,glowa do gory! Pappa na pewno wyjdzie dobrze, pamietaj ze to tylko statystyka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry