Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My po wizycie,wszystko ok.raczki,nóżi,żółaądek,serduszko komory itd wszystko gra.maluch sie odwracał i nie dał pomierzyć za bardzo;/
doktorka nazwała go "małym akrobatą" ciagle sie obkręcało.
Powiedzcie mi czy NT 1,5mm przy 7cm to ok? chyba ok?
u nas wizyta opóźniona o 2 godz. wszystko ok maluszek od 3 września urósł 2 cm więc ma w tej chwili 9 cm wszystko ok ale bardzo się dziś zasłaniał nóżkami więc płeć nie potwierdzona drapał się po uszku i po nosku liczyliśmy paluszki u rączek i jest wszystko na miejscu i cały czas siedzi po turecku na pstatnim badaniu też tak siedział a ja za niedługo będę miała odstawioną luteinę więc może sprawy łóżkowe wrócą
Widze ze macie dobre wiadomosci...Ja niestety na nie bede musiec poczekac...nie dosc ze USG prenatalne mialam dwa razy bo dzidzia nie chciala sie obrocic,to dzidzia wieksze o prawie tydzien do OM, to na koncu wyszlo NT 2,7 mm...i jutro na badanie na krew na test Pappa wyszlam z gabinetu to sie poplakalam Dopiero za 2 tyg bede wiecej wiedziec ale ja predzej do szpitala z nerwow trafie :/
Witajcie, gratuluję udanych wizyt i rosnących maluchów
Ja też dzisiaj po wizycie, ale bez USG. Wyniki badań mam ok, dostałam kartę ciąży i skierowania na kolejne badania i tyle 15/09 mam USG prenatalne.
Dzastibasti no moj gin uznal ze na pewno powinno sie podnieść, moje jest z tylu.
Mala Mi to dobre wiesci przynosisz
Ona teraz wyczytalam ze najlepiej zeby nie przekraczalo 2.5 cm wiec wszystko ok
Barbra ech u mnie tez opoznienie super ze wszystko ok
Cien to tylko minimum powyzej normy, wystarczy drgniecie reki i juz jest inny pomiar,glowa do gory! Pappa na pewno wyjdzie dobrze, pamietaj ze to tylko statystyka.