reklama

Marcowe mamy 2016

Cien nie martw sie. Aparatura do usg ma duzy margines bledu. Mi lekarz powiedzial ze od pewnego momentu nie powinno sie crl mierzyc. Moje bobo tez jest wieksze, mimo ze wiem kiedy dokladnie je zmajstrowalam i nie powinno byc nawet dnia roznicy

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Hmm nie wiem ale ostatnie msc okres mi sie spoznial nawet do 4 dni...zwykle mialam co do dnia...teraz jak zaszlam w ciaze to 5 dni mi sie spoznial i wiedzialam ze musze test zrobic...jakim terminem mam sie sugerowac teraz ? bo juz zglupialam w ktorym tyg jestem.12+6 czy 13+4 ? :baffled:

Jak mialas nieregularne to sie wlasnie moglo jajeczkowanie w innym terminie pojawiac. Roznie to bywa.

Ja sie bym tym z usg sugerowala... ale to mona opinia. A lekarz co powiedzial o tym ze bobo wieksze??

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

CieńWielkiejGóry . Spokojnie mi w pierwszej ciąży na usg genetycznych wyszło,że synek jest starszy o 5 dni potem na polowkowych to samo ... dodam ,że okres mam regularnie co 28dni ... na wcześniejszych usg wychodziło co do dnia z miesiączki a na tych prenatalnych tak ,że starsze ... urodził się zdrowiutki, a i nic się nie martw ,bo niektórym wychodzi ,że np jest młodsze o tydzień i tez to nic złego ☺

Cień moja pani ginekolog powiedziała, ze jak jest ponad dwa tygodnie różnicy między USG a OM to wtedy to jest dziwne i trzeba sprawdzić dlaczego, i dodał że na początku ciąży mierzą dzidziusia, bo potem każde rośnie w swoim tempie :) Piszesz, że miałaś ostatnie miesiączki nieregularne to pewno wszystko się poprzestawiało. A co do NT to nie martw się na zapas, z reguły większość dzieci u których wyszło wyższe NT rodzi się zdrowych :) Jesteśmy z Tobą i wszystkie trzymamy kciuki, więc MUSI być dobrze :) Nawet nie myśl inaczej, a po za tym widzę, że z Cieszyna jesteś a CIESZYN CIESZY :-)

Widze ze same dobre wiadomosci przynosicie :)
Ciebwielkiejgory na pewno bedzie wszystko dobrze, kazde dziecko rosnie indywidualnie :)
Ja koncze urlop, od jutra do pracy a teraz czekamy na samolot :) usg 17.09 nie moge sie doczekac :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry