Fanti
Mamusia swoich synusiów <3
Z tymi ruchami to mam mega wątpliwości.. wiadomo, że szybciej będą czuły mamy w kolejnej ciąży, szczupłe, drobne itd..
ale przez lata kiedy nie byłam w ciąży też coś podobnego czułam..
chociaż dziś jakoś dziwnie cały dzień czuję to dziwne "coś" w podbrzuszu bo powoduje jakby skurcz jednego mięśnia, nie mogę w jednej pozycji wytrzymać siedzieć czy leżeć a jak próbuję zmienić pozycję to straszny ból, kłucie itd.. i zaraz przechodzi.. zaczyna mnie to martwić..
Coś podobnego miałam z moim synkiem ale to już pod koniec ciąży jak dużą już stópką uciskał co nieco i aż do skurczu mięśnia i trzeba go było masować by przekonać by zabrał nóżkę.. ale to dzieciątko jest jeszcze za małe by takie efekty dawać...
A zmieniając temat- jakie macie typy imion??
U mnie dla dziewczynki Karolinka.. a chłopiec- ???????
Najmniejszego pojęcia nie mamy.. a musi jeszcze pasować do imienia synka, nie może kojarzyć się z kimś kogo znam bo dla mnie imię to charakter..
dziś patrzyliśmy z mężem na kilka pierwszych jakie są obecnie modne.. i żadne nie wchodzi w grę..
ale przez lata kiedy nie byłam w ciąży też coś podobnego czułam..
chociaż dziś jakoś dziwnie cały dzień czuję to dziwne "coś" w podbrzuszu bo powoduje jakby skurcz jednego mięśnia, nie mogę w jednej pozycji wytrzymać siedzieć czy leżeć a jak próbuję zmienić pozycję to straszny ból, kłucie itd.. i zaraz przechodzi.. zaczyna mnie to martwić.. Coś podobnego miałam z moim synkiem ale to już pod koniec ciąży jak dużą już stópką uciskał co nieco i aż do skurczu mięśnia i trzeba go było masować by przekonać by zabrał nóżkę.. ale to dzieciątko jest jeszcze za małe by takie efekty dawać...
A zmieniając temat- jakie macie typy imion??
U mnie dla dziewczynki Karolinka.. a chłopiec- ???????
Najmniejszego pojęcia nie mamy.. a musi jeszcze pasować do imienia synka, nie może kojarzyć się z kimś kogo znam bo dla mnie imię to charakter..
dziś patrzyliśmy z mężem na kilka pierwszych jakie są obecnie modne.. i żadne nie wchodzi w grę..