• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Ona może faktycznie to maluszek, ja to czuję jako bardzo delikatne pukanie, jakby ktoś pstryczka palcem zrobił :tak: Albo delikatnie przesuwającą się rybkę, ale to już rzadziej. Jelita to na pewno nie są bo one są, hmmm bardziej drastyczne w swoich "ruchach" i pukaniach :sorry:

Barbra oj to chyba trudne wysłuchać malucha przez stetoskop tak wcześnie, chociaż a nigdy nie próbowałam nawet i później, U mnie położna nawet detektorem jeszcze tętna nie słuchała, ale to może ze względu na to, że i tak miałam mieć robione usg ;-)

reklama
Ona1227 ja ruchow nie czuje i nie wydaje mi sie zeby to tak szybko nastapilo. Wlasnie te "ruchy" to albo puls albo jelita.

Nailie ja pracuje w sklepie z zabawkami i akcesoriami dla dzieci ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

nailie wiem ale zawsze warto podsłuchiwać to moje 1 więc jestem cała podekscytowana tym wszystkim :-)

ona super może będziemy razem rodzić :-p u mnie było czuć takie puknięcia 3 i cisza ale też brzuszek nacisnęłam mocniej:-)

reklama
Ja przy dłuższym chodzeniu lub staniu czuję ból lewego biodra, no czasami nie do wytrzymania i się kulam jak jakaś babinka, coś okropnego.
Mogę powiedzieć, że ruchy czuję 100% bo powtarzają się zawsze jak kładę się do łóżka. To jest właśnie takie "stuku, puk" :-D
cocosh- ja to zawsze nie mogłam pojąć, o nawet do teraz, że z takiego plemnika taki człowieczek powstaje :rofl2: i nigdy nie mogłam sobie wyobrazić jak ona wygląda, po urodzeniu córki byłam w szoku, że "tylko" 9 miesięcy i ot jest, idealna.
natka- to będziesz naszą ekspertką w sprawach wyprawkowych :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry