reklama

Marcowe mamy 2016

Ona może faktycznie to maluszek, ja to czuję jako bardzo delikatne pukanie, jakby ktoś pstryczka palcem zrobił :tak: Albo delikatnie przesuwającą się rybkę, ale to już rzadziej. Jelita to na pewno nie są bo one są, hmmm bardziej drastyczne w swoich "ruchach" i pukaniach :sorry:

Barbra oj to chyba trudne wysłuchać malucha przez stetoskop tak wcześnie, chociaż a nigdy nie próbowałam nawet i później, U mnie położna nawet detektorem jeszcze tętna nie słuchała, ale to może ze względu na to, że i tak miałam mieć robione usg ;-)

reklama
Ona1227 ja ruchow nie czuje i nie wydaje mi sie zeby to tak szybko nastapilo. Wlasnie te "ruchy" to albo puls albo jelita.

Nailie ja pracuje w sklepie z zabawkami i akcesoriami dla dzieci ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

nailie wiem ale zawsze warto podsłuchiwać to moje 1 więc jestem cała podekscytowana tym wszystkim :-)

ona super może będziemy razem rodzić :-p u mnie było czuć takie puknięcia 3 i cisza ale też brzuszek nacisnęłam mocniej:-)

reklama
Ja przy dłuższym chodzeniu lub staniu czuję ból lewego biodra, no czasami nie do wytrzymania i się kulam jak jakaś babinka, coś okropnego.
Mogę powiedzieć, że ruchy czuję 100% bo powtarzają się zawsze jak kładę się do łóżka. To jest właśnie takie "stuku, puk" :-D
cocosh- ja to zawsze nie mogłam pojąć, o nawet do teraz, że z takiego plemnika taki człowieczek powstaje :rofl2: i nigdy nie mogłam sobie wyobrazić jak ona wygląda, po urodzeniu córki byłam w szoku, że "tylko" 9 miesięcy i ot jest, idealna.
natka- to będziesz naszą ekspertką w sprawach wyprawkowych :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry