reklama

Marcowe mamy 2016

dziewczyny ten kotek skradł mi serduszko ale nie mogę jej wziąść nie mam w tej chwili warunków do tego :-(siedzę i płacze jak cos takiego mogło spotkać tak małe stworzonko które chce walczyć chce żyć a nie ma jak mu pomóc :-( napisałam pani która w tej chwili się nią opiekuje że ma się zwrócić do mnie jak by coś potrzebowała bo mieszkam blisko i jestem chętna do pomocy:-(

reklama
ja już jestem dzidzia rośnie jest wszystko ok i na 100% to chłopak :-) wrzucę zdjęcie ale jest niewyraźne bo strasznie brykał maluszek:-)

BarBra gratuluję!!!:tak: Mamy kolejnego chłopaka.. coś czuję, że niedługo będziemy zakładały marcową drużynę piłkarską.. :-D

Poprzednim razem czułam całą sobą, że będzie dziewczynka ale ubierałam się intuicyjnie na niebiesko.. i okazał się chłopiec..
Teraz chyba bardziej chciałabym chłopca ale jak sądzę, znów będzie niespodzianka..:sorry:

A taki fajny filmik znalazłam tu na stronie.. Zobacz, co się dzieje z twoimi narządami podczas ciąży. Niesamowite - BabyBoom.pl

BarBra gratuluję!!!:tak: Mamy kolejnego chłopaka.. coś czuję, że niedługo będziemy zakładały marcową drużynę piłkarską.. :-D

Poprzednim razem czułam całą sobą, że będzie dziewczynka ale ubierałam się intuicyjnie na niebiesko.. i okazał się chłopiec..
Teraz chyba bardziej chciałabym chłopca ale jak sądzę, znów będzie niespodzianka..:sorry:

A taki fajny filmik znalazłam tu na stronie.. Zobacz, co się dzieje z twoimi narządami podczas ciąży. Niesamowite - BabyBoom.pl

fajny ten filmik :-)

asieńka 8 marca to sobie możesz zrobic prezent na dzień kobiet :)
sonko gratuluje tak dużej rodziny. Dobrze przeczytałam że jesteś w piątej ciąży?
Ja dziś trening Chodakowskiej zrobiłam. Bez cwiczeń na brzuch. Ogólnie cwiczyłam z nią od stycznia. Schudłam 5kg i bardzo się wzmocniłam. Teraz wracam do treningów głównie na nogi i ręce. Nie mam mdłości, nie mam brzucha...tylko biustonosze jakieś ciasne się zrobiły :) Byłam na zakupach to pani dała mi bez pushapa jeden z miseczką C i co......i był dobry :-)!!!

reklama
A wogóle to codziennie puszczam dziecku z youtuba muzyke dla kobiet w ciąży...głównie klasyczną. Najlepszy jest MOZART!
I dowiedziałam się od pacjentki, która chodzi do mnie na terapie, że super książka jest : jak zrozumiec noworodka. Polecała bardzo. Dziś kupiłam za 15zł na allegro używaną.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry