Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ALISZA a mialaś usg?czy polozna nie robi ??bo nie wiem.bede dzwonic do lekarza i sie sprobuje na dzis umowic za bardzo mnie boli jeszcze do tego bol krzyza doszedl,mam zle przeczucia.......pojde prywatnie najwyzej bo do swojej sie nie dostane
Dziewczyny poprostu napiszscie mi wszystkie na priv skad jestescie, na kiedy termin porodu i na kiedy kolejna wizyta. Ja to na google drive umieszcze i bedziecie wszystkie mialy dostep
Jakby któraś się dowiedziała, że ma mieć bliźniaki to chętnie pomogę bom obeznana w temacie hehe
Powiem Wam, że prawie codziennie mam wzdęcia a w szczególności wieczorem. Też tak macie? I ogólnie zupełnie inaczej niż na codzień i niż w poprzedniej ciąży wcale nie mam ochoty na słodycze. A u Was jak z tym jest?
Moje swędzenie nie mija i jeszcze w dodatku mam meeega katar :/