reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti! Coz za cudownego syna masz!!! Placze ze smiechu za kazdym razem!:)) sama radosc:)

Sok pomaranczowy- ooooo tak!!! Kazdego dnia! I kg jablek- kwasnych, twardych i soczystych. U mnie to podstawa.

Dla mam, ktore maja problem z "grubsza sprawa";) polecam kiwi z rana. Mi pomaga kazdego dnia bo zelazo komplikuje codziennie sprawe:)

Co do spania w nocy. Dolaczam do grupy co spac nie moze. Zazwyczaj ide spac ok 23-24 ok 2:30-3:00 sie budze o tak do 6:00 koczuje (a to zjem, pojde siusiu, poczytam cos) o 6 zazwyczaj po zmeczeniu oczu calym internetem zasypiam na 2 godziny. I tak za kazdym raZem. Juz sie dlugo to za mna ciagnie... :p

Natka- a Ty juz normalnie spisz? Czy dalej sie budzisz?

reklama
Fanti haha ale musisz mieć humor poprawiany przez jedną rozmowę z synem ;-) Bronek wdzięczne imię, nie wiem czy pisać, my też go używamy zdrobniale wołając na kota :szok:

La Luna
, aliaolio, poziomka super że wszystko ok

Aliaolio u mnie bez spania nie ma rady :sorry: Wczoraj aż z córą usnęłam w jej łóżku, nie wiem nawet czy nie szybciej od niej :zawstydzona/y:

Chrobek a czemu "jajek"? ;-)

Volka ja też mam powtórkę badania w ciąży, bo przecież wynik może się zmienić, grupa krwi nie. Może pod koniec ciąży Ci dadzą skierowanie. To widzę że chłopcy już Cię trenują do wstawania w nocy :-D

Siwa88 wszystkiego najlepszego dla synka! :tak: Moja jutro kończy dwa latka, kiedy to zleciało... W każdym razie też mnie czekają porządki i tort, ale nie wiem czy cokolwiek przy moim huraganie zrobię, w jednym pokoju skończę to zaraz muszę wracać, bo już leżą zabawki porozwalane. :sorry:

Mała_Mi ojej, faktycznie lepiej zapytać lekarza gdzie to zrobić. Może gdzieś odsyłają materiał do innego miasta do analizy? Moja przychodnia chyba tak robiła z niektórymi badaniami, tylko to wszystko jest w obrębie jednego miasta

Ja kiedyś sobie mówiłam, że albo będę miała męża, albo syna Michała - no i życie zweryfikowało moje plany, bo raz każdy jakiego spotkałam nie odpowiadał mi z charakteru, po czym to imię źle mi się zaczęło kojarzyć, a 2 w rodzinie męża jest Michał, więc sprawa rozwiązana :sorry:
Jak dla chłopca to jeszcze coś wybiorę, ale dla dziewuszki będzie ogromny problem :szok:

Każdy z nas ma jakieś skojarzenia do różnych imion. U nas pies jest Maja i koleżanka mojego syna z klasie też Maja. A w kręgu znajomych u nas na wibrator mówi się Wiktor więc takowe imię też odpada :P

Bursztynek ostatnie kilka nocy przespalam, ale nie chwale dnia przed zachodem slonca [emoji14]

Teraz sie chyba dziewczynki posypja u nas ; )

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Fanti- udanego masz synka :-D fajnie się słucha takich ciekawych wypowiedzi.
Moja dwulatka, na pytanie "co by chciała mieć, siostrę czy brata?", odpowiedziała, że "kotka".
Siwa- sto latek dla syna :tak:

Fanti niezłego masz agenta w domu :-D Co to będzie jak młodsze pójdzie w ślady brata :rofl2:?? Kabarety 24/H
Volka mój synek w podobnym wieku i też często urządza nam nocne wędrówki, z tym że złazi skubany z łóżka piętrowego- nie wiem jak to robi, że nie spada w swojej pólprzytomności :-D
asia1989 chyba Cię przywołałam myślami, bo jakoś ostatnio sobie pomyślałam że coś dawno Cię nie było, a biorąc pod uwagę twoją wcześniejszą trudną drogę bałam się najgorszego :zawstydzona/y: Dobrze że już jesteś, gratuluję córeczki!!!!!

U mnie ostatnio niemoc, bo z racji przykrej infekcji mam mózg między nogami i nad niczym nie mogę się skupić. Kilka dni leczenia laciobiosem i tantumrosą nie przyniosły efektu, dziś w ruch idzie mocniejszy kaliber bo oszaleję :crazy:

reklama
Siwa wszystkiego naj dla synka . Ależ Czujesz dumę ,że on już taki duży ☺ przechodziłam to 3 tygodnie temu. Az niedowierzanie jak ten czas zleciał, jeszcze nie tak dawno się rodziło ,a już zaraz (bo zleci ) kolejne kruszynki w domach ☺

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry