reklama

Marcowe mamy 2016

to mój z kolei uparł się na Antosia lub Antosie, ale Antonii i Antonina to chyba nie bardzo, więc będziemy negocjować dalej;)

apropos kopniaków - czyli to jednak możliwe że motylki przy pępku:)

Ostatnia edycja:
reklama
Sylvi u nas miała być Tosia i trochę mi smutno, że nie będzie.

Nailie no nasze typy to Tosia i Tymek ;) no i będzie Tymek. A jajek bo ma jajka.

Nie mogę się przyzwyczaić, że to chłop będzie. Chociaż już jest lepiej, już chłopięce ciuchy oglądam.

Ostatnia edycja:
Ja robiłam HIVA w poprzedniej ciąży, więc mam z głowy, tak samo jak grupę krwi. Która z Was pisała, ze ostatnio gorzej śpi?
Ja nie dość, że musze teraz się przemęczyć i ogarnąć z dziećmi temat nie przychodzenia do nas w nocy, więc za każdym razem jak się budzą to ich odprowadzam do swoich łóżek (czasami nawet 4-5 razy :/) no i powiedzmy, że przez to jestem zmęczona a mimo wszystko ciężko mi zasnąć i potrafię przeleżeć z godzinę zanim mi się uda :/.

Ja w poprzedniej ciąży też robiłam HIV, ale mimo to teraz też mi dał skierowanie.

Dziewczyny, dzisiaj w dzień mojemu męzowi powiedziałam, że ostatnio coś słabiej czuję ruchy i że ogólnie rzadko a tu teraz na wieczór moja dzidzia tak się rozkręciła, że pierwszy raz widziałam kopniaki na żywo! Masakra, już zapomniałam jakie to jest piękne :). Szaleje jak najęta dzisiaj hehe. Koło pępka się przetacza glizda, nad pępkiem, po bokach, po całym brzuchu lata :D

Miałam dziś usg ;). Malo dokładne, lepsze będzie na dniach. Ale wszystko ok ;). I o dziwo chyba schudłam... Wazylam sie na innej wadze jakos przy początkach ciąży i teraz mam 2 kg mniej. Z jednej strony się martwię...

A i od kilku dni chyba czuje ruchy. Sa takie znienacka. Myślałam ze będę musiała się w ten brzuch wsłuchiwać a czuje je jak mysle o czymś innym ;).

reklama
Dziewczyny jak zmieniają się Wasze piersi? Mi pojawiły się jakiś miesiąc temu wokół sutka i na sutku takie jasne plamki...jakby nalot. A wczoraj zauważyłam że jedna brodawka jest jakby spuchnięta tak nierównomiernie. Dodatkowo mam bardzo wrażliwe sutki...lekko pieką. Ginekolog mówił że to grzybica ale używałam clotrimazolu i nic nie pomógł. Dermatolog natomiast mówi że to absolutnie nie grzybica tylko przerośnięte gruczołu. Ale dlaczego teraz jeszcze mam lekki obrzęk??? Ma któraś z Was podobnie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry