reklama

Marcowe mamy 2016

ja znów na sam koniec coś napisze ;-)
Na ZAPARCIA: polecam suszone śliwki na czczo!
Dziś byłam z moimi sutkami u znajomej lekarki od piersi. Mam taki białawy jakby nalot wokół sutków i strasznie mnie bolą. Jakby szpile mi ktoś wbijał. Powiedziała że to przerośnięte gruczoły i od hormonów tak się dzieje. Zajrzała jeszcze głowicą usg na brzuszek. Widziałam maluszka jak się drapał po głowie :-p

reklama
Ja słyszałam że jak się pije herbatę miętowa w ciąży to hamuje do porodu laktacje i wtedy z piersi nie leci tak mocno przed porodem. A po porodzie wszystko wraca do normy oczywiście nie przesadzajac z ta herbata :-) i wiem ze to skutkuje bo siostra w drugiej ciąży to stosowała i pomogło :-) w pierwszej nie stosowała i jej dość mocno ta siara leciała i wkładki musiała stosować laktacyjne dość wczesnie

Mąz juz w pracy ja za pol godzinki muszę moją Paulinke do szkoly budzic a noc do bani .Tetno mi skoczylo i serducho walilo jakby mialo wyskoczyc.Spac sie nie dalo.Dlugo mialam spokoj :(

Pocieszam sie ze w piatek do Polski jedziemy na maly urlop w Zakopanym .Zero gotowania i sprzatania:) Potem do mamy i wreszcie pojde do polskiego ginekologa .Prowadzil poprzednia moja ciaze :) Podpytam czy to meska czy zenska fasolka hi hi

Ależ mi się dziś wstawać nie chciało. Ja tez właśnie lecę robić pobieranie krwi dziś tylko tsh. Ft4 i morfologia . ☺ oj juz nie pamietam kiedy wychodziłam tak rano z domu brr będzie mi zimno

Witam!!

Córka już w szkole, mąż w pracy a my ze Stasiem w domku.

Badania będę robiła przed 23 października bo tak mam wizytę, ale mam tylko podstawowe do zrobienie :).

Zjem śniadanko i poczytam co tam u Was się dzieję, bo coś wkręcić się nie mogę :)

reklama
Badania zrobilam ledwo powstrzymałam sie żeby nie robić awantury jakieś starej marudzacej babie. W kolejce do lekarza jakos siedze cicho ale przed laboratorium zawsze sie we mnje gotuje. Akurat mąż przyszedł z parkningu i ugryzlam sie w jezyk.
Biedak przeziebiony. Nie pozwala sie zblizac zebym sie nie zaraziła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry