Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie... te tygodnie aż to serduszko zacznie bic są najgorsze.... a potem to juz tylko większe bedziemy z miesiaca na miesiacPatrycja trzymam kciuki ...również odpoczywaj i zdrowka dla synka ....
Fruzka o kuzwa .... no dziad ...mam nadzieje ze kogoś znajdziesz !
Poziomka super ze jest pecherzyk ;-)
Szkoda tylko że we wczesnej ciąży lekarze w większości podchodza do tego na chlodno i na luzie kiedy my ocZekujemy zaangażowania grrr ....
Paulina mi test teZ szybko wyszedł ... ginek ma dobry sprzecior ;-) moj tez dZIs dojrzal i to super wyraźnie nawet ... teraz byle by do bicia serduszka przetrwać a później będzie z górki
no dolega ze w szpitalu byl
W irlandii do 12 nie ma karty. Tez ze wzgledu na poronjenja.
Patrycja duzo zdrowia dla synka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
U nas jest niedomykalnośc zastawkowa, wspomniane wczesniej bloki serca i częstoskurcz nadkomorowy czyli wspomniana przez Ciebie tachykardia .... Ja z nim akurat na noc nie mogłam zostawac bo był ciągle na intensywnej. Dlatego tez od samego rana aż do czasu jak usnął siedziałam z nim... Leczymy sie w Śląskim Centrum Chorób Serca.Patrycja moj syn też z sercem ma problemy wrodzona wada serca,ale ona to pikuś plus tachykardia nadkomorowa.zdrówka dla synka,gdzie go leczysz?tzn w jakim mieście ??mój jak ląduje w szpitalu to ja z nim zostaje