reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja po pracy, juz wykapana, pojedzona teraz chwila relaksu i do spania :) Nie cierpie na bezsennosc :D Barbra nie jest w szpitalu tylko CienWielkiejGory :)
A Ty bezsennosc ?
Wiesz juz czy chlopczyk czy dziewczynka ? :)

Ja mam pobudkę bez szpitala, mój dzieciak sie właśnie będzie budzik. A teraz juz od godziny je mleko chyba, to z jednej piersi to drugiej bo zabkuje...

Dopiszecie mnie do listy dostępu do wątku?

Witam nowa mamę . Ciekawe ile jeszcze jest takich co czyta,a boją się napisać ;p

Ja wstałam właśnie ... ale od 6 nie spałam trochę,bo mąż jak wstaje to po cichu nie potrafi zjeść śniadania itp wrr ... I tak cud, że jeszcze mi się przysnelo; )

Mnie plecy póki co nie bolą ,ale pewnie później będą ;)

Ehhhh a myślałam, że znam Was dobrze hihi Manka, nie wiem jeszcze co we mnie siedzi ;) Dwa tygodnie temu lekarka była pewna za dziewczynkę, w ostatnią sobotę już lekarka nie miala takiej pewności... W następny wtorek znowu usg i może coś się wyjaśni ;) a 20 października prenatalne...

Witam!

Bar Bra to który ty już tydzień, że glukoza już ?? mnie to czeka za parę tyg dopiero bo 24-26tc.

Dziewczyny mam pytanie to moja 3 dzidzia ale glupieje wciąż tak samo hahah, chodzi mi o ruchy i macice. Czy wam też się stawia macica ale wrażenie takie jakby dziecko wyginało się lub wypychało główkę ?? bo czasem jak leżę to mam górkę z jednej strony i to twardą.

Myślałam, że już wszystko wiem i będzie łatwiej ale jest tak samo obawa, strach ah

Cześć dziewczyny:)

Barbra, to podziwiam, bo ja w pierwszej ciąży o mało nie zwróciłam jej z powrotem, ciekawe jak teraz będzie..

Manka, mnie też boli dół pleców, szczególnie jak dłużej poleżę, jak rozcodzę to jest ok. wczoraj dopadło mnie jakieś kłucie w lewej nerce, ale na szczęście to chyba tylko nerwoból, bo przeszło po godzinie.

Pampuszek, ty jeszcze karmisz piersią? Ja zawsze myślałam że w ciąży to nie da rady

Witam nową mamę:)

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne:) Moja dopiero 24.10 a potem połówkowe, jakoś późno tym razem będzie.

U mnie wczoraj zabiegany dzień, jeszcze się nie przyzwyczaiłam do rytmu szkoły i dodatkowych zajęć młodego...
Poza tym ciągle chce mi się spać, nie wiem gdzie ta witalność z drugiego trymestru, może w trzecim przyjdzie;)

reklama
Ania też mam takie wrażenie jakby mi macica twardniala albo czuje wyraźnie dziecko z jednej strony. Ruchów za bardzo nie czuję ale jestem straaaaasznie tłusta i to pewnie jest tym spowodowane...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry