Fanti
Mamusia swoich synusiów <3
Patrycje znam tu z forum grudzień 2006. Synów mamy z tego samego czasu. A jej bloga od początku czytam i tu nawet cytowałam Marty porównania kolosek.Fani czyżbyś kumplowala się z Patrycja z "boginieprzymaszynie"? A może to tylko zbieg okoliczności ;-)
A pisałam o koleżance z mojego osiedla. Choć to bardziej znajoma już niż koleżanka. I faktycznie sytuacja jak u Patrycji Choć jej starsze dzieci są starsze od dzieci Patrycji.
Nie bądź taka pewna że już nie urośnie. Mój synek do 8 miesiąca Co 4 tygodnie usg był cały czas dziewczynka. I nagle stał się chłopcem. Także wszystko przed tobą.Ja jeszcze liczyłam na chłopca, ale skoro tam nic nie wyrosło to już nie urośnie :-) z drugiej strony moje przeczucie się sprawdziło.
M lekko zawiedziony, że kolejna "baba" będzie, ale pracuje nad imieniemjak na razie wymyślił Amelię, wybijam mu to z głowy.
Bar Bra- jak będziesz mogła to dopisz,że u mnie dziewczynka ;-)
A ja właśnie czytałam jakiś artykuł, i tam pisali, że o płci dziecka bardziej decyduje matka.
Ja po tej przygodzie z synem jak bym teraz dowiedziała się że córka to bym nie uwierzyła do końca. No chwyba że powiedzą mi że syn to uwierzę.
jak na razie wymyślił Amelię, wybijam mu to z głowy.