reklama

Marcowe mamy 2016

tak mam brać nispę ale nie chcę dopóki ból mnie nie będzie roznosił nie chcę faszerować siebie i dziecko lekami wystarczy antybiotyk narazie daje radę dzięki dziewczyny za wsparcie:-)

ja nadal nie mam dostępu do zamkniętego wątku :-(

reklama
Chrobek ojjj to rzeczywiscie drobinka :) nawet sobie takiego maluszka nie wyobrazam ;)
Kubus jak na swoje 3,5kg byl przerazliwie chudy. Nozki i raczki jak patyki. Nigdy nawet faldek nie mial.. a co dopiero takie niespelna 3kg malenstwo ;) jaki rozmiar pierwszych ciuszkow nosiliscie? 50? :)

Jakie w ogole rozmiary dziewczyny kupujecie na poczatek? Ja przy Kubie mialam najmniejsze 56 i mimo ze sie taki duzy urodzil to w tych ciuszkach wygladal jak w worku. Ale tez bardzo szybko z nich wyrosl. I teraz nie wiem czy 56 czy od razu 62 kupowac ;)

Kubusiowamama na 56 miałam, Hania w nich pływają przez pierwsze chwile, ale szybko do nich dorosła. Zresztą rozmiar rozmiarowi nie równy, zależy od firmy. Hania z 56 też szybko wyrosła. Więc dla małego kilka sztuk kupie, ale więcej na 62. Tym bardziej, że ponoć kolejne dzieci większe się rodzą.
A jak wychodziłam że szpitala to mała ważyła 2,5 kg.

Zresztą pokaże Wam jaka malutka była

Załączniki

• 1444999341735.jpg
    1444999341735.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 72
  • 1444999387409.jpg
    1444999387409.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 66
Fanti dowiedz się czemu ja nie mogę wejść na brzuszki:-)

byłam u lekarza internisty mam wizytę 21 z badaniem moczu teraz jest troszkę lepiej ale nie chcę zapeszać a maluszek wczoraj jak mnie bolało to był spokojniutki a dziś mnie nie boli i maluszek szaleje co chwilkę :-)

BarBra pradopodobnie jakaś literówka się wplątała przy Twoim nicku.. Na razie tylko ty masz problemy ze zgłaszanych osób więc pewnie będzie to szybciej. Napisałam już do J@gody.
Na razie nikt nie chce się ujawniać więcej.. od wczoraj postów ze zdjęciami nowych tam brak więc spokojnie.. :tak:

Chrobek ojjj to rzeczywiscie drobinka :) nawet sobie takiego maluszka nie wyobrazam ;)
Kubus jak na swoje 3,5kg byl przerazliwie chudy. Nozki i raczki jak patyki. Nigdy nawet faldek nie mial.. a co dopiero takie niespelna 3kg malenstwo ;) jaki rozmiar pierwszych ciuszkow nosiliscie? 50? :)

Jakie w ogole rozmiary dziewczyny kupujecie na poczatek? Ja przy Kubie mialam najmniejsze 56 i mimo ze sie taki duzy urodzil to w tych ciuszkach wygladal jak w worku. Ale tez bardzo szybko z nich wyrosl. I teraz nie wiem czy 56 czy od razu 62 kupowac ;)

Ja przy pierwszym synku zaczynalam od 62. Szymek urodził się z wagą 4 kg i 60 cm więc ubranka byly ok. Teraz nic nie będę kupowała jak dzieć będzie mniejszy szybko pewnie nadrobi.

Ja właśnie siedzę na Allegro i szukam jakieś używanej kurtki/ płaszcza ciążowego, ale nic ciekawego nie ma. Na razie jeszcze wchodzę w swoje stare, ale za dwa miesiące już na pewno się nie dopnę;-) Nie mam dzisiaj weny do niczego, leże i snuje się po do mu jak cień:sorry:
Chrobek to z Twojej Hani filigranowa dziewczyna:-)
Barbra trzymaj się bidulko, oby już nie bolało:tak:

Chrobek śliczna twoja Hanusia:-)
Fanti dzięki w takim razie cierpliwie czekam :-)
Ja zrobiłam listę w excel-u więc jak coś to piszcie ja na razie będę ją aktualizowała na komputerze jeżeli ktoś by chciał taką listę napiszcie meila ja podeślę:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry