reklama

Marcowe mamy 2016

Tylko,ze wlasnie nastepna wizyte 3 listopada bede miala znow u innego lekarza.po tym jak tamten ostatnio na mnie naskoczyl juz do niego nie wroce.kurde,zaczelam sie stresowac teraz'ze takie male to dzieciatko :(

Volka proszę nie stresuj się. Każde dziecko rośnie swoim tempem. Ja zgodnie z om powinnam być na lutówkach a jestem tu i mój lekarz nie widzi żadnych nieprawidłowiści. Jeżeli coś cię jednak niepokoi skonsultuj się z innym lekarzem. 2 tygodnie to chyba taki termin akceptowalny mówi się że poród może być 2 tyg.wcześniej i później

reklama
Nie wiem jak Wy dziewczyny ale odkąd niektóre z Was mogłam zobaczyć z twarzy to jakoś łatwiej mi nicki pasują do tego co piszecie.. zaczynam Was rozpoznawać.. oczywiście nie wszystkie bo wiele się jeszcze kamufluje.. :confused2:
Odwagi dziewczyny..
A może te mamy które mają już dzieciaczki to zdjęcie mamy z dzieckiem?? co o tym myślicie??

Volka spokojnie :) mi tez wyszlo, ze malenstwo 8 dni mniejsze niz wskazywalaby miesiaczka. A dokladnie wiem kiedy zaszlam w ciaze wiec nie powinno byc mniejsze... ale sie nie stresuje :) bo stresem dzidzi nie pomoge rosnac :) tak wiec glowa do gory i spokojnie:) wszystko bedzie dobrze :* :*

Isia ciesz się, że teraz a nie pod koniec ciąży..:laugh2: Ja tak miałam miesiąc przed porodem.. ale wtedy na patologii kilka dni byłam i ordynator jak USG robił powiedział, że jak urosło to już nie odpadnie więc więcej niespodzianek nie będzie.. ;-)

I właśnie dlatego jak w czwartek usłyszę, że dziewczynka to nie uwierzę..:no:

Fajny pomysł ☺ później coś ogarnę . Jak na komputer wejdę ,bo w telefonie mam zdjęcia samego syna praktycznie ☺
O wiele lepiej się pisze jak się widzi twarze ,ja np tez juz czuje jakbyśmy kawę piły z tymi dziewczynami co zdjęcia zobaczyłam ... ☺

reklama
Isia co za informacja :-D Dlatego jak przewidują lekarze szybciej płeć, to mówią nie nastawia się na 100 % :) Ja po wczorajszym badaniu mam na piśmie: "Płeć : Prawidłowe genitalia męskie" :-D Więc już chyba nic nie odpadnie:-D

Volka a Ty moja droga się nie stresuj :) Widziałaś Szymka na USG więc się ciesz :-):-) Moja lekarka mi na początku ciąży powiedziała, że w późniejszych tygodniach ciąży dzieciaczki rosną indywidualnie, każde w swoim tempie dlatego też każde się rodzi z inną wagą i wzrostem.

Fanti to ja z tych niedobrych dziewczyn, które jeszcze twarzy nie pokazały, ale w ciągu najbliższych dni się poprawię :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry