reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cześć!

ja tak na chwilkę, bo o 13.30 wizytuję:) zobaczymy czy Karolinka nadal jest Karolinką:) Trzymajcie kciuki!!

Ania i Cocosh, gratuluję córeczek!

Cocosh, super, że znów jestes i już po przeprowadzce, piękny domek!

Manka, tez myślę, że to ruchy, u mnie też narazie pływające, jeszcze nie ma kopniaczków, chociaż to druga dzidzia.No ale myślę, że na dniach poczuję..

Dam znac po wizycie, miłej soboty!

Cocosh gratuluję córeczki i domu , ja może za 10 lat jak spłacenia kredyt na firmę to weźmiemy wtedy na dom .. ale póki co to moje marzenia.. zazdroszczę ☺

Sylvi daj znać jak po wizycie :)

Ja wczoraj poczułam kilka małych kopniaczkow ,jakie to piękne uczucie :) obiadu dziś mi się nie chce robić ,jedziemy po południu na drugie urodziny do męża Chrzestniaka, wiec zjem kebab, brak weny do gotowania dziś .. a na szczęście dla małego zostało sosu z wczoraj ,dogotuje mu ryż i będzie miał ,a my dziś nagrzeszymy ;p

Manka_tk a mi sie wydaje, ze tak powoli realizujemy te plany o budowie domu... juz 3 lata myslenia i marzen;D ale planujemy zrobic wszystko bez kredytu, wiec troche to musialo potrwac;)
Super, ze czujesz juz ruchy! Zobaczysz, ze teraz z kazdym dniem bedzie je czuc wyrazniej :-) a juz niedlugo nawet na brzuszku beda widoczne ;D

U mnie dzisiaj na obiad kopytka. Pierwszy raz w zyciu sama robie :-D trzymajcie wiec kciuki zeby wyszlo. I zeby syn polubil :-D

sylvi kciuki za wizyte! :)

Ja mialam isc kupic kopytka i pierogi'bo w sobote przewaznie jemy,ale moim dzieciom sie nie chce ruszyc z domu,wiec moze pizze zamowimy. A co do budowy domu to my bysmy chcieli wziac maly kredyt z 50 tys. Sprzedac mieszkanie i wybudowac sie na dzialce u tesciowej,bo ma dosyc duza. Ale kiedy to nastapi to nie mam pojecia.

Cocosh też ostatnio o Tobie myślałam, cieszę się, że wszystko w porządku, nawet znacznie lepiej:-)
ja dziś odespałam te nieprzespane noce, od 2 do prawie 13:-D aż się przeraziłam jak spojrzałam na godzinę!
też mam dziś ochotę na coś niezdrowego, najlepiej knyszę i pizzę naraz:-)
w poniedziałek wizyta na 15, może się też dowiem czy córcia czy synuś i będzie się można rozszaleć z przygotowaniami;-)
miłego weekendu!

U mnie też dzisiaj bez obiadu, m odprawia urodziny, więc z głodu nie umrzemy.
Kciuki za wizyty
Kubusiowa- u nas to ociężale idzie, jak na razie mamy podział działki zrobiony, teraz zbieramy papierki potrzebne dla notariusza. Projekt dawno wybrany, no i bez kredytu się pewnie nie obejdzie. Chociaż chcę i tak to co się da zrobić samodzielnie.
Cocosh- śliczny dom :tak: i gratuluję córki, jak na razie dziewczynki idzie policzyć na palcach.
manka- gratki ruchów, to takie fajne uczucie. U małej już czkawka się włączyła 2/3 razy dziennie.

reklama
Hej.

Gratuluje wizyt udanych i synków i córeczek:)

Manka no to pewnie ruchy sa niuni,ja pierwsze poczułam tez jakos 17tydzień z dniami,raz na dzien np a teraz juz całkiem często a najbardziej jak sie położę wieczorem spokojnie,wczoraj brykała jak szalona,coraz mocniejsze kopniaczki:)

Kubusiowa a dlaczego mam sie bac usg?:)teraz usg nie sa szkodliwe,ogladalam ostatnio program o tym,lekarz sie wypowiadał ,ze moze byc szkodliwe jezeli baardzo długo przetrzyma sie głowice w jednym miejscu.

Ja dzisiaj na obiad tylko żurek...moze pozniej własnie tez spaghetti...jakos mnie naszło...:)

Co do płci to ja mialam przeczucie na synka,ale jak narazie wszystko wskazuje na to,ze intuicja moja sie myliła:)moja tesciowa tez mówiła <nie do mnie>ale do szwagierki,ze lepiej zeby był chłopak u nas bo ona chłopców bardziej lubi...no śmiech na sali tak powiedzieć,wiec tez tym bardziej sie ciesze,ze bedzie prawdopodobnie panna:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry