reklama

Marcowe mamy 2016

Ok jak wy tak to widzicie ze się nie udzielam wystarczająco to spoko możecie mi zablokować dostęp do wszystkiego. Jeżeli od momentu rejestracji czuli 7.10 238 postów to jest niewystarczająco żeby mieć dostęp do forum to nie ma problemu, skoro sobie nie zasluzylam jak to zostalo ujete to spoko, rozumiem.Żegnam się i życzę powodzenia na dalszym etapie ciazy oraz szczęśliwego rozwiązania dla wszystkich :)

reklama
ja mysle ze z tym dostepem to tak z przymruzeniem oka trzeba traktowac :-) nie ma co sie zegnac od razu spokojnie nie kazda znas ma czas jedne maja go duzo inne mniej wiec z rozsadkiem

A ja! Dzisiaj sie dowiedzialam taka ciekawostke mianowicie
Teściowa powiedziała mi zebym zaczęła masowac sobie cycuszki i sciskac sutki zeby przygotować je do karmienia :D
I robić zimno ciepłe prysznice masujac je rękawica taka do mycia... niby piersi później tak nie cierpią jak dziecko ssa :)
Ewentualnie zaproponowała ze jak nie dam rady robić prysznicow żeby jej (syn) przygotował je do karmienia hahaha
Nie wiem czy sobie jaja ze mnie robiła czy to prawda :p

Magdalena spokojnie ! Ty się nie żegnaj Volka pewnie miała na myśli , te które się odezwały, a nie mają czasu pisać na bieżąco czyli np Kustronkę, która wyjaśniła potem ,że nie ma czasu ,ale czyta na bieżąco ;) przecież Ty na bieżąco ze wszystkim jesteś - nerwy i duma na boczek i juz cicho ;) ja juz Twoje zdjęcie dopatrzylam :D
Witaj nowa mamo ,moja imienniczko :) powiedz coś więcej o sobie ...

Umnie glukoza była spoko, najgorszy moment mroczki przed oczami 20 minut po niej:baffled:
Dziś przyszedł kocyk i poduszka Minky w sowy :-) jak naucze sie wstawiać zdjęcia to wstawie

Ma któraś z wasz leginsy ciążowe, może poleci któraś jakiś sklep z allegro lub jakiś odzieżowy typu H&M do 50 zl

Ja mam legginsy z gatta. Bardzo fajne, ciagle je nosze wiec polecam

Magdalena ale ja w ogole o Tobie nie myslalam,ale odezwaly sie osoby,ktore sie wcale nie udzielaja ;) Bar Bra no ja np.na tym forum,ktore kazdy obcy moze przeczytac nie pokazalabym zdjec na wpół golych,ktore wkleiłam tam,takze no...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry