Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lu Iza ja ci powiem ze na poczatku ciąży ja płakałam jak sciagalam biustonosz do kapania albo musiałam się wytrzeć ręcznikiem czy ubrać bluzkę na chwilę przeszło Ale chyba zaczęły znowu rosnąć i znowu to samo jest.
Fanti no Ja bym sie nie obrazila jakbym nie musiała jej robić ja słodycze mogę jeść... uwielbiam (w ciazy bardzo bardzo ) Ale nie na pusty zoladeczek
MłodaMama ja z Hanią w ciąży to walczylam sama ze sobą by się nie porzygac. Stałam przy otwartym oknie i głęboko oddychalam. A jak mi już pobrali krew po 2 godz to od razu zwymiotowalam do zlewu w zabiegowym i już do końca dnia wymiotowalam. Za to teraz jak robiłam, to luzik, pierwsze 15 min czułam się tylkojak na haju.
MłodaMama mam to samo na początku bardzo bolały, przeszły i teraz znowu...
Planujecie chodzić do szkoły rodzenia? Ja sama nie wiem...moje pierwsze dzieciątko będzie i zstanawiałam się czy faktycznie szkoła rodzenia mi się przyda
Matko laski a ja jeszcze bede kwitnac w pracy do 1:30 .. tak mnie wszystko boli to znaczy kregoslup i zebra i kilka razy mialam takie dziwne klucie jakby przechodzace prady tak w pachwinach az musialam usiasc. Normalnie mam dosc
Ja w poprzedniej ciąży nie piłam glukozy. Po badaniu na czczo kazali mi zjeść porządne śniadanie i po jakimś czasie drugie pobranie krwii.
Byliśmy dzisiaj na połówkowym, wszystko ok. Dzidzia zdrowa, waży 370 g i zdecydowanie facet
Chrobek ja stałam na polu Ale po 20min czułam jak wszystko idzie mi z zoladka a babka mówiła ze jak robi się niedobrze to szybko sline przelykac Ale nic mi to nie dało zobaczymy na próbie nr.2
Ale przez 3dni nie zjadłam nic słodkiego! Nawet herbatę gorzką piłam
Ja chciałam iść Ale mój T powiedział ze jest mi to nie potrzebne
Właśnie jestem skłonna pójść do szkoły rodzenia. U mnie od 28tyg uczestniczyć ale pisze ze z mozna z osobą towarzyszącą najlepiej... tylko ze moj M jest za granicą a nie chce bys jako jedyna sama :-(