• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2016

A ja stety lub niestety nawet nie wiem o czym mowicie. Tzn jak smakuje ta glukoza i czy ciezko to wypic ;) w pierwszej ciazy nikt nie sprawdzal u mnie poziomu glukozy i teraz tez sie nie zapowiada. Co 4 tygodnie chodze do rodzinnego i jego interesuje tylko moje cisnienie i czy mi nogi nie puchna:)

Ja mysle ze szkola rodzenia to fajna sprawa dla pierworodek:) na pewno mozna sie wielu ciekawych rzeczy dowiedziec:) ale bardziej jesli chodzi o opieke nad malenstwem niz o samym porodzie. Bo wiadomo ze kazdy porod to inny scenariusz i na to nie da sie przygotowac:)

A jesli chodzi o piersi to ja zawsze mialam model sportowy:-D czyli ledwo B. Po pierwszej ciazy nadal rozmiar i ksztalt ten sam. A teraz tak rosna, ze tez jak sciagam stanik to az boli:( do tej pory nie znalam tego uczucia. Najchetniej chodzilabym w staniku 24/7 :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Współczuję Wam tego bólu piersi.. nigdy takowego nie miałam ale teraz mam bardzo wrażliwe same sutki.. nie aż tak jak to opisujecie ale dotknąć się już ciężko.. Stanik jeszcze nie przeszkadza ani zdejmowanie go to fakt, ale ostatnio jak mąż tak bez ostrzeżenia podszedł od tyłu się przytulić i gdzieś dotknął piersi w bluzce i staniku to aż podskoczyłam z bólu.. :baffled:

Na razie zapowiada się ładny dzień, choć zimno nadal.. miłej soboty babeczki.. :tak:

U nas dziś niesamowicie wieje i zimno brrr.
Mnie ani w pierwszej ciąży, ani teraz piersi nie bolą prawie nic.

Czekam na mamę i jadę potem odebrać ślubnego że szpitala.

Jeżeli chodzi o piersi to był mój pierwszy objaw ciąży. Piersi zawsze miałam duże, a tydzień przed planowanym okresem zaczęły mnie boleć ( Mąż śmiał się że jestem w Ciąży ) ból okropny nie mogłam spać w nocy na brzuchu, później miał być okres który o dziwo się spóźniał, ale po tysiącach testów ciążowych jakoś nie wierzyłam że mogę być w ciąży, więc dopiero test zrobiłam tydzień później gdy nadal go nie było a tu niespodzianka :-D szczerze chociaż staraliśmy się 3 lata to nie mogłam uwierzyć że jestem w ciąży i tak było do 12 tygodnia strach i nie dowierzenie. Piersi przestały mnie boleć w 9 tygodniu i teraz jest ok. Chociaż dużo mi :szok:

Pytanie jak dodać fotkę z telefonu na forum

Czesc wszystkim :)
Ale i nas w nocy wiało i padał deszcz!tak mi trzaskalo po oknie i drzwiach wejściowych ze aż się obudziłam!
Dzisiaj sobota jutro mój T wyjeżdża :(
A my dzisiaj do teściowej będą robić prazone ostatnie w tym sezonie :D niektórzy przy % a ja o soku malinowym :D
Miałam dzisiaj jeszcze cos ogarnąć ale tak leze i chyba mi sie nie chce :)

Ja też pierwszy objaw miałam bóle piersi Ale miałam nieregu. I juz okresu nie miałam w czerwcu Ale zrobiłam test i nic... więc sobie myślę a kij tam znowu zaczyna mi jakieś akcje robic w lipcu tak około 8-9 miałam dostać i znowu nic Ale sobie tłumaczyłam przeprowadzka stres piernicze nie będę się nastawiac bo zaś będzie mi przykro itp. A lekarza miałam pod koniec lipca dopiero Ale coś mnie podkusilo ze w urodziny mojego zrobiłam test sama nie wiem tak z głupoty poszłam do apteki bo mnie głową bolała i tabletki chciałam a za szybą testy były wzielam 1... i piękne dwie grube kreski aczkolwiek muszę się przyznac ze oczy jak 5zł i zaczęłam trzepac testem haha czy aby na pewno ona nie zniknie :p

Miłej soboty maseczki :)

Ostatnia edycja:
Mnie też deszcz obudził, strasznie trzaskało po oknach. Pytałam się m, która była godzina, on że 4. Teraz jest ładnie, nawet słoneczko świeci, trochę zimno, ale bezwietrznie.
U mnie na szczęście ból piersi przeszedł, już nie są takie tkliwe jak na początku. Powiększyły się do rozmiaru B.

Mnie też obudził wiatr a teraz słoneczko ale wieje aż w łazience ostro go słychać
Idziemy z Grzesiem na sniadanko a potem na małe zakupki żeby coś na obiad zrobić jak mąż wruci :)
Teściu ma dziś urodziny ale mój się źle czuje więc dziś mu zrobię jakieś kompresy i wygrzewania a jutro teściowie nas na obiad zaprosili więc nie muszę gotować :)

Bar bra wiesz jak sie w niedzielę ustawić haha :p
A u mnie słoneczka nie ma :(

Mój wyjeżdża ja sie pakuje i jade do taty :p no będę sama tutaj siedziała wolę wolę swojej rodzinnej miejscowości :D nie dość ze rodzina cała to jeszcze obiady za darmo hahah

reklama
No moje piersi tez strasznie bolaly jakies 4 miesiace. Teraz jest ok,chociaz same sutki tez bola. A powiekszyly sie prawie dwa rozmiary. Male D teraz mam i szczerze nie wyobrazam juz sobie wiekszych piersi sa tak ogromne haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry