reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Jeżeli chodzi o piersi to był mój pierwszy objaw ciąży. Piersi zawsze miałam duże, a tydzień przed planowanym okresem zaczęły mnie boleć ( Mąż śmiał się że jestem w Ciąży ) ból okropny nie mogłam spać w nocy na brzuchu, później miał być okres który o dziwo się spóźniał, ale po tysiącach testów ciążowych jakoś nie wierzyłam że mogę być w ciąży, więc dopiero test zrobiłam tydzień później gdy nadal go nie było a tu niespodzianka :-D szczerze chociaż staraliśmy się 3 lata to nie mogłam uwierzyć że jestem w ciąży i tak było do 12 tygodnia strach i nie dowierzenie. Piersi przestały mnie boleć w 9 tygodniu i teraz jest ok. Chociaż dużo mi :szok:

Pytanie jak dodać fotkę z telefonu na forum

My się o synka staraliśmy też ok 2 lata i jak wreszcie test wyszedł pozytywny to mimo potwierdzenia przez lekarza nie mogłam uwierzyć i do prawie 16 tyg mniej więcej jak mówiłam do brzucha to tekstem "jeśli naprawdę tam jesteś... "
Teraz mnie przeraziły te dwie kreski.. pierwsze co to się rozpłakałam, zadzwoniłam do męża a on zaczął się cieszyć.. moja mama widząc, że płaczę z niezadowolenia powiedziała "bardzo mi przykro" a jak chwilę porozmawiałyśmy i mnie nieco przekoanała, że fajnie itd to mówi "teraz wreszcie mogę powiedzieć gratuluję" :sorry: Ale mimo wsztstko do 12 tyg nie mogłam uwierzyć i niestety liczyłam, że może to pomyłka.. :zawstydzona/y:

Czytam ze Ranigast "Ciąża i karmienie piersią: przed zażyciem leku należy poradzić się lekarza." A Rennie ze mozna w ciazy

Żadnych leków nie testuje się na kobietach w ciąży.. nikt by sobie na to nie pozwolił.. więc muszę napisać, żeby się skontaktować z lakarzem..

U nas pogoda tak sie popsuła że szok.. rano ładne słonko, 12 st o 9 rano a zaraz potem przed południem już wietrzysko, że łeb urywa, zimno, deszcz co raz..
Dziś dostałam od koleżanki fotelik do karmienia ikei, pościel 2 komplety ikei, dwie kołderki do łóżeczka też Ikei, prześcieradła, kocyki, i kilka ciuszków.. wszystko fajne, zadbane..
Poduszkę muszę kupić jeszcze.. do kompletu.. bo widzę, że to inny rozmiar niż to co Oli miał..

Cień dla pewności i spokoju napisał do swojego giną ją bym tak zrobiła
Na listach byłam w kinie a na 2 to zobaczymy ale chętnie bym poszła:)
Co do półpaśca to nie wiem więc się nie wypowiem :(
My mieliśmy dziś podejść do teściów na herbatę bo teść ma urodziny ale mój chory więc po obiedzie była drzemka ja wstalam on nadal śpi zrobilam mu herbatę i jutro na obiad do tesciow

Oj dziewczynki ,dziś się nachodzilam po sklepach , kręgosłup mi siadł ,raki ból ,że siedzieć nie mogę normalnie ... byłam w smyku ,bo -25% na ubrania ,kupiłam trochę synkowi i wróciłam do domu rozpakowuje pajace ,a to nie takie jak chciałam wrr jutro musze tam wrócić wymienić .
Listy do M -chyba tez się wybiorę do kina na 2 cześć , pierwsza mi się podobała ;)

Ja wróciłam do domu zakupiłam pół worka ubranek za 240 zl z mata edukacyjna :D

ONA1227 tak ja wymiotowalam :D ja mialam cytrynę babki mi w laboratorium dały :) smak był fajny bez problemu wypilam nawet się nie krzywilam tylko mnie po czasie podniosło... :)
Pojadlam tych prazonych (obzarlam się tak strasznie ze az się ruszać nie moge) teściowa mi sok z marchewki i jabłka zrobiła :p bardzo pyszny!
Ja Na listy do M chce isc w środę :p

Bar bra kurs jest od 16.11 ( Ale jutro do 22:00 muszą się zakoszarowac) i do 11.12 :(
Mówił ze jak będzie możliwość to postara się wracać na weekendy ale nie wiadomo czy w sobotę zajęć jeszcze nie bedzie bo tak to się nie opłaca a już za dużo nerwów zjadłam we wrześniu jak był nad morzem i boje się powtórki z rozrywki :(

reklama
Nie masz co sie martwić, nic nie zrobi. Gdzie by znalazł taka 2 jak ty :-)
Mój cały czas jest w Niemczech i wraca na weekend raz na a po nowym roku na stałe ale ciagniemy tak ciagniemy 2lat i nigdy nie pomyślałam że mógłby mnie zdradzić lub coś w tym stylu.
Głowa do góry ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry