reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2016

Pogoda okropnna a zaraz muszę iść po syna do przedszkola.
Wizytę mam dopiero za tydzień więc może poznamy płeć
Mam masę ubranek po chłopcu, więc jeżeli okaże sie dziewczynka to sprzedam cały zestaw na olx i kupię w zamian dla dziewczynki. Chociaż koło domu mam fajny SH i za 2, 3 złote jest masa oryginalnych nie zniszczonych ubranek.

Ja już badanie na cukier mam za sobą czekałam w kolejce 30 minut i niestety nikt nie wpuścił mnie, a nie chciałam sie wpychać

reklama
Ja mam cały czas na l4 2 i tak powinno być bo ciąża to nie choroba
Co do glukozy to mi lekarz do północy pozwolił jeść ale ew coś lekkiego no ii bez śniadania zresztą zawsze na każde badania tak szlam więc dla mnie nic nadzwyczajnego a glukozę one mi rozrobily ale musialam mieć swoją wodę :)
Ja już bylam na zakupach robię dziś ogorkowa :)
Teraz odpoczywamy ale na szczęście już mnie nic nie boli i brzuszek już też lżejszy :) ale wspólne o tym jutro lekarzowi :)
Dziewczyny na glukozie jeszcze chwilka i będziecie miały to za sobą :)

Glukoza jest poza kolejnością bo w czasie trzeba się zmieścić ja wchodzilam jak był mój czas a jak ktoś się rzucał to umowilam żeby pogadam z pielęgniarka

Ja dzwonilam i jednak jade w czwarte,bo jutro nie pobieraja materialu. No i oni rozrabiaja na miejscu,wiec nie musze sie sama z tym bawic :p.

Myślę, że po to jest forum by wyrażać swoje zdanie i umieć z sobą dyskutować.. Bo jakbyśmy wszystkie miały identyczne zdanie na każdy temat to byłoby nudno..
A tu ciekawy tekst.. tak do przemyślenia..
Boginie przy maszynie: Matka matce wilkiem
Fanti to samo chciałam napisać, że jakbyśmy wszystkie były takie same to by nudno było :D Moja droga nie panikuj nikt Cie z forum nie wykluczy :D W ogóle moderatorem jesteś to już w ogóle wypas pozycje masz :-D

Ja na glukozę idę 25 listopada i muszę mieć ze sobą tylko ten proszek 75 a wodę i plastikowy kubeczek Pani mi da :-) I ten 25 listopad to mi wyliczyła moja lekarka, ze wtedy najlepiej, a jakby mi coś nie pasowało to dzień czy dwa po tym 25 mam iść :)

A i jeszcze co do ruchów maluszka to mi moja lekarka powiedziała, że obecnie będzie się ruszał i kopał kiedy mu się podoba i żeby od razu się nie martwić jak nie zawsze będzie się ruszał :) Więc Manka nie martw się :) Z resztą już chyba się nie martwisz po nocnym maratonie synka :-D

A i jeszcze polecam Wam Listy do M2 :) Mi się podobały :) Ale jakbym szła drugi raz to bym wybrał się bliżej świąt, bo aż mi szkoda że święta dopiero za 1,5 miesiąca :(

Ja jutro ide do lekarza, ciekawe jak z łożyskiem, czy chociaż trochę się podniosło... Może da mi skierowanie na tą glukozę też.

Okropnie boli mnie dziś głowa i zatoki....coś okropnego.
Możecie coś poradzić? :-(

reklama
Do góry