Czytam wszystko na biezaco (korzystam z aplikacji na tel) i wiecznie chce kazdej cos odpisac, wesprzec, pogratulowac ale najzwyczajniej w swiecie zapominam co bylo 'na poczatku'. Teraz juz mam notatnik w poblizu i bede zapisywac komu co chcialabym napisac

moze jakos to bedzie
Jak dotad zapamietalam problem Mlodejmamy.
Kazdej z nas latwo jest sie wypowiadac i zgrywac eksperta, bo nie czujemy tego co Ty. Ja zmagalam sie z podobnymi problemami, jednakze gdy szukalam porady co robic, jak mojego ukrocic, kazdy mowil, bym dala spokoj, ze przesadzam, ze mnie kocha itp. itd... W pewnym momencie zaczelam sie nas tym wszystkim zastanawiac. W domu rowniez bylo cudownie, ale gdy tylko go nie bylo denerwowalam sie niesamowicie bo nie odp i nie dzwonil tak czesto jak bym chciala badz nic sie nie odzywal. Meczylo mnie to strasznie i stwierdzilam, ze pomoc psychologa mi sie przyda. Musialam sprawdzic co specjalista o tym powie. Czy to ja mam jakas paranoje czy jednak luby troszke przesadza. Na moje nieszczescie to ja stanowilam ten problem i ciesze sie, ze ktos pomogl mi sie od niego uwolnic. Zdalam sobie sprawe, ze gdybym to ja miala gdzies wyjechac w konkretnym celu, nie mialabym czasu by wiecznie pisac lub dzwonic. Co wiecej gdy wieczorami siedze z kolezankami na pogaduchach nie wyobrazam sobie bym miala co chwile zerkac na tel i dawac znac co u mnie. Mezczyzna nie komplikuje sobie zycia glupimi myslami. Jesli mowi czasami, ze kocha to tak jest dopoki nie powie "nie kocham Cie"

tym bardziej w gronie kolegow, nie bedzie pokazywal, ze az tak jest od Ciebie uzalezniony bo wyjdzie na frajera a przeciez nasi mezczyzni to prawdziwi samce alfa [emoji16] tym bardziej tak jest gdy juz sie razem mieszka i stanowi sie rodzine. Oni wiedza, ze my ich kochamy i jak tylko wroca do domu lawiny milosci nie bedzie konca

nie zadreczaj sie

szkoda Twoich nerwow i (jak dobrze pamietam) zdrowia Zuzi.
Ps. Nie dziw sie, ze on chce korzystac z takich szkolen. Teraz bedzie mial obowiazek zadbac o piekne dwie kobiety, a bez podnoszenia kwalifikacji w policji zarabia sie przeciez marne grosze

)) ambicje! [emoji16]
W kazdym razie, calym sercem jestem z Toba i wiem, ze dzielnie dasz rade to przetrwac bez jakichkolwiek klotni i stresow
Temat II. Sama nazwa badnia z piciem glukozy nazywa sie " test obciazenia XXg glukozy-pomiar glikemii na czczo i po 1 (lub 2) godzinach. Wiec jak i bez zadnego jedzenia tak i przed wypiciem oraz po, krew powinna zostac zbadana.
Lewusek- nie wiem czy tylko ja mam ten problem ale zdj bardzo nie wyrazne i nie dopatrzylam co Cie moze niepokoic. Jesli obwod glowki wiekszy to sie nie martw. Teraz dopiero cialo naszych maluszkow zaczyna nabierac proporcji a glowka i tak odrobinke wieksza pozniej bedzie
Bar! Trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia. Na dobranoc opatul szyje szalikiem i zaloz skarpetki

upocisz sie jak glupia, ale cos napewno pomoze [emoji6] daj znac co gin powiedzial na smarowanie sie.
Milo sie czyta, ze wiekszosc z nas jest w szczesliwych zwiazkach

!!! Gratuluje i oby tak dalej a nawet lepiej!
Pozniej napisze co i jak bylo i jest u mnie a dzialo sie! Oj dzialo!

hahaha