reklama

Marcowe mamy 2016

gondola03.jpggondola08.jpg

dziewczyny który kolor lepszy
tyle ze na zywo są jaśniejsze
wózek najbardziej nam się spodobał jest lekki i fajnie się prowadzi, i teraz musimy zamówic kolor, a odbierzemy na początku lutego

Załączniki

• gondola03.jpg
    gondola03.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 60
  • gondola08.jpg
    gondola08.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Ja juz pocwiczylam 40 min teraz ide obiad robic.Makaron z sosem pieczarkowym :-) A mojemu ziemniaki i sos bo tak woli :-p Na szczescie mam auto wiec popoludniu zajade normalnie po corke,bo naprawde nogi mnie bola a jeszcze mam lekkie zakwasy po cwiczeniach w udach i posladkach :-)

Aliaolio super żE wszystko okej z dzidziusiem! :D

Ja mam wizytę na 1 grudnia
A 4 mam mam jechać do Warszawy :) muszę siąść i nocleg jakiś pod Warszawą zarezerwować bo nic nie szukałam jeszcze :(

Isia może jakas meliska przed spaniem? Mi zaczęła pomagać :)

Ja zastanawiam się nad wizytą u rehabilitanta mam dobrego kolegę bo znowu zaczęły Mi się problemy które miałam kieys z plecami i może jakieś lekkie ćwiczenia by mi dał

Bar bra szybkiego powrotu do zdrowia! :) też Cię wzięło... ale pogoda taka szpetna!

Luiza mi do 15grudnia mają oddać mieszkanie po remoncie :p i jak sobie pomyślę zd musze wszystkie meble szafy ogarnąć poukładać rzeczy okna wyszorowac to mi aż ciepło na samą myśl :(

Cocosh ja od wczoraj tak siedzę i myślę... a jak urośnie pisior to CO JA ZROBIĘ!z tymi różowymi ubraniami!

Widzę że same mężatki właściwie :p
Ja w lutym minie 5lat razem 3 lata mieszkamy ze soba :p Ale przeboje N początku mieliśmy bo mam mowiili za wczas razem mieszkamy zebysmy czekali a nie tak na szybkiego a nad meczylo jeżdżenie ponad25km w 1 str a on na takim zadupiu mieszkał ze ja od siebie musiałabym busem a później znowu busem a do niego 3 busy Na krzyż prawko miałam Ale auta nie :( wynajmujemy to jest dom prywatny podzielony na mieszkania mam 2 pokoje kuchnia i łazienkę Ale nie duże mieszkanko :) narzeczona ani żona jeszcze nie jestem :)
Aczkolwiek nie zaprzecze ze na pierścionek mógłby się ogarnąć :D
My razem wychodzilismy Na piwo ze wspólnymi znajomymi albo jak KSW leci to też razem bo nas interesuje :p Ale to czasami właściwie... no zazwyczaj jemu się nic nie chce chyba ze jak kiedyś wspominałam na wyjazdach jest aktywny bardzo :p
Ale muszę to przetrwać i się nie denerwować :)
Wraca jutro na weekend do domu bo chyba zczail się jestem zła i nic sie nie odzywalam wczoraj i dzwonił ze wraca na weekend sprawdzić co się ze mną dzieje

Kolor ten ciemniejszy jak dla mnie :p

A o półpasiec to w koncu dodzwonilam sie do lekarza i mam sie nie martwic,jak mialam juz ospe.Wiec spoko :-) Troche mi ulzylo :-) Wozek pewnie bede chciala kupic w przyszlym tygodniu po wyplacie ,na pewno sie pochwale jak juz bedzie :happy:

Czytam wszystko na biezaco (korzystam z aplikacji na tel) i wiecznie chce kazdej cos odpisac, wesprzec, pogratulowac ale najzwyczajniej w swiecie zapominam co bylo 'na poczatku'. Teraz juz mam notatnik w poblizu i bede zapisywac komu co chcialabym napisac:) moze jakos to bedzie:)
Jak dotad zapamietalam problem Mlodejmamy.
Kazdej z nas latwo jest sie wypowiadac i zgrywac eksperta, bo nie czujemy tego co Ty. Ja zmagalam sie z podobnymi problemami, jednakze gdy szukalam porady co robic, jak mojego ukrocic, kazdy mowil, bym dala spokoj, ze przesadzam, ze mnie kocha itp. itd... W pewnym momencie zaczelam sie nas tym wszystkim zastanawiac. W domu rowniez bylo cudownie, ale gdy tylko go nie bylo denerwowalam sie niesamowicie bo nie odp i nie dzwonil tak czesto jak bym chciala badz nic sie nie odzywal. Meczylo mnie to strasznie i stwierdzilam, ze pomoc psychologa mi sie przyda. Musialam sprawdzic co specjalista o tym powie. Czy to ja mam jakas paranoje czy jednak luby troszke przesadza. Na moje nieszczescie to ja stanowilam ten problem i ciesze sie, ze ktos pomogl mi sie od niego uwolnic. Zdalam sobie sprawe, ze gdybym to ja miala gdzies wyjechac w konkretnym celu, nie mialabym czasu by wiecznie pisac lub dzwonic. Co wiecej gdy wieczorami siedze z kolezankami na pogaduchach nie wyobrazam sobie bym miala co chwile zerkac na tel i dawac znac co u mnie. Mezczyzna nie komplikuje sobie zycia glupimi myslami. Jesli mowi czasami, ze kocha to tak jest dopoki nie powie "nie kocham Cie" ;) tym bardziej w gronie kolegow, nie bedzie pokazywal, ze az tak jest od Ciebie uzalezniony bo wyjdzie na frajera a przeciez nasi mezczyzni to prawdziwi samce alfa [emoji16] tym bardziej tak jest gdy juz sie razem mieszka i stanowi sie rodzine. Oni wiedza, ze my ich kochamy i jak tylko wroca do domu lawiny milosci nie bedzie konca:) nie zadreczaj sie:) szkoda Twoich nerwow i (jak dobrze pamietam) zdrowia Zuzi.
Ps. Nie dziw sie, ze on chce korzystac z takich szkolen. Teraz bedzie mial obowiazek zadbac o piekne dwie kobiety, a bez podnoszenia kwalifikacji w policji zarabia sie przeciez marne grosze:))) ambicje! [emoji16]

W kazdym razie, calym sercem jestem z Toba i wiem, ze dzielnie dasz rade to przetrwac bez jakichkolwiek klotni i stresow:)

Temat II. Sama nazwa badnia z piciem glukozy nazywa sie " test obciazenia XXg glukozy-pomiar glikemii na czczo i po 1 (lub 2) godzinach. Wiec jak i bez zadnego jedzenia tak i przed wypiciem oraz po, krew powinna zostac zbadana.

Lewusek- nie wiem czy tylko ja mam ten problem ale zdj bardzo nie wyrazne i nie dopatrzylam co Cie moze niepokoic. Jesli obwod glowki wiekszy to sie nie martw. Teraz dopiero cialo naszych maluszkow zaczyna nabierac proporcji a glowka i tak odrobinke wieksza pozniej bedzie:)

Bar! Trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia. Na dobranoc opatul szyje szalikiem i zaloz skarpetki;) upocisz sie jak glupia, ale cos napewno pomoze [emoji6] daj znac co gin powiedzial na smarowanie sie.

Milo sie czyta, ze wiekszosc z nas jest w szczesliwych zwiazkach:)!!! Gratuluje i oby tak dalej a nawet lepiej!:)
Pozniej napisze co i jak bylo i jest u mnie a dzialo sie! Oj dzialo! ;) hahaha

Bursztynek dziękuję za odpowiedź :D przyjaciółka moja jest psychologiem i ma do mnie wpaść :p
Zuzia nie jest moja :) ja mam 1dzidziusia dopiero :p
Tak zgadzam się marne grosze :p
Kocham go i wiem że nic nie zrobi tak samo mu ufam tylko jest mi przykro ze gadał z kolegami i właściwie tak czas zleciła ze zapomniał wogole zadzwonić... a byłam w ciazy już 3x w szpitalu i jednak bym wolała o większe zainteresowanie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry