Ja teraz dopiero wstalam mam totalną nie moc 
Kciuki za wizyty
Fanti ja też czasem mam takie uczucie a potem na szczęście okazuje się że nic się nie dzieje ale u ciebie to chyba chodziło o dentyste i wizytę która nie doszła do skutku
Jak się przebudzilam wziasc tabletkę to widziałam słoneczko
teraz już go nie ma
Ja też nie lubię siedzieć w domu ale teraz do środy muszę żeby się porządnie wyleczyć dziś nas znajomi z dzieckiem odwiedzają bo jakoś ostatnio mało czasu każdy na a chcą mnie z brzuszkiem zobaczyć
Teraz to już wstaje zrobię sobie jakieś papu i tego więźnia zobacze bo wczoraj to zassnelam hehe
Kciuki za wizyty
Fanti ja też czasem mam takie uczucie a potem na szczęście okazuje się że nic się nie dzieje ale u ciebie to chyba chodziło o dentyste i wizytę która nie doszła do skutku
Jak się przebudzilam wziasc tabletkę to widziałam słoneczko
Ja też nie lubię siedzieć w domu ale teraz do środy muszę żeby się porządnie wyleczyć dziś nas znajomi z dzieckiem odwiedzają bo jakoś ostatnio mało czasu każdy na a chcą mnie z brzuszkiem zobaczyć
Teraz to już wstaje zrobię sobie jakieś papu i tego więźnia zobacze bo wczoraj to zassnelam hehe
), wszystko było bardzo realne, nawet muszę przyznać, że podczas badania był bardzo delikatny 

A z tą znieczulicą wiem po sobie że często ludzie po prostu nie dostrzegają takich rzeczy jak ciąża... Mi naprawdę kobita musi zamiesć wielkim brzuchem przed nosem żebym zauważyła jej stan... jakieś takie postrzeganie wybiórcze mam.