reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
My mamy dwie. Malutka jest w Paulinki w pokoju zawsze wczesniej ubrana . A duza w salonie stawiamy :) Tutaj w niemczech wogole swieta widac w sklepach juz w pazdzierniku a w domach koniec listopada .Ja malej wczoraj ubralam ta malutka choinke. Paula podskakiwala z radosci he he

Fanti- kazdy mowi, ze do 3 r.z :/ sama juz nie wiem
Lewusek- to u Ciebie juz swiatecznie :)
Ja mam jutro glukoze, i bardziej stracha przed wypiciem jej, niz przed wynikami.
Umylam dzisiaj okno u mlodej i na dzisiaj koniec. Zmeczylo mnie to bardzo.

Lewusek ależ nastrój zrobilas. Kurde trzeba powoli kupować prezenty :D bałwan pierwsza klasa :)

Szczawiany wapnia miałam w poprzedniej ciąży tez jakoś i powiedziała mi lekarka ,że mogą być ,ale krew to uz raczej nieciekawie. Alioalio zadzwoń do lekarza i powiedz jakie wyniki czy masz wizytę jakoś na dniach ?

Młoda mama to jest i z jednej strony dobry pomysł ,a zdrugiej nie żeby udać się do innego lekarza. Ja trzymam się swojej i jej się słucham. Moja koleżanka była w ciąży chodziła prywatnie -lekarz powiedział ze hipotrofia płodu i za malo wod plodowych miala za tydzień sie zglosic i jak tak dalej będzie to szpital. Ona poszła gdzie indziej tez prywatnie a tam mówią wszystko dobrze . Wymiary prawidłowe no to ona się uspokoiła ,ale poszła po tym tygodniu do tego swojego a ten mówi prędko do szpitala musi pani dziś rodzic . Pojechała i faktycznie zrobili jej natychmiast cesarke. .. urodziła w 35tygod iu i w szpitalu powiedzieli ze gdyby przyszła o parę dni później była by tragedia. Wiec ja wychodzę z założenia ,chodzę tam gdzie zawsze i ufam lekarzowi. Chyba ze to by było podejrzenie jakieś groźnej choroby itp to bym poszła gdzie indziej ,a z szyjka bym raczej słuchała swojej.

Lewusek moja kuzynka w Irlandii nie miała robionej glukozy...a ma termin na lutego to też dziwne dla mnie :) ja sie teraz modlę żeby mi sie nie skracala
A mala czuje strasznie nisko aż dziwnie mi

Kochana oszczędzaj się a wszystko będzie dobrze . Czasem ciężko nic nie robić ale jak mus to mus .Dzieciaczki najwazniejsze. Ja jutro oprocz glukozy wizyte mam i tez mam stracha troche bo mialam roznice w wymiarach dzidziusia. Glowka o tydzien starsza od reszty .Zreszta i tak ciaza wychodzi o tydzien starsza. Ale grunt to pozytywnie myslec ;)

reklama
No u nas tez bez badan na cukrzyce. Oby tylko było ok. Jutro mam wizyte u położnej. I jutro zaczynam juz 29 tydz.
jesli chodzi o wymiar lozka to wszystko zslezy ile masz miejsca w pokoiku. My mamy duże łóżko dla córci bo zawsze się wiercila a do tego zawsze można się z nią położyć.
Miłego dzionka! !
udanej wizyty Barbra!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry