Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja teżJa ma dosyć blisko![]()
Ja mam ogromną ochotę na pizzę, ale taką z supermarketu, rigga albo ristorante.. omnomnomnom... Ale ja tego nie wiąże z ciążązawsze byłam łakoma na fast foody.
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Wam że ja to przed ciążą byłam na diecie. Ważyłam te ładne 52-53 kg przy 168 cm.. A teraz co zjem słodkiego bo mam ochotę to mi się odkłada... W dniu porodu będę ważyła pewnie z 25 kg więcej.
Ale to smutne człowiek myśli, że żarła ile wlezie a to była tylko woda..Można dodać pozniejPóźniej... musi być chyba więcej marcowych mam, czy można potem dodać?
Zostawić mozna w watku wiadomosc. Ze jestesmy w zamknietejgrupie. I wtedy jak bedzie ktoras chciała dołączyć, da znac i ja wpakujemyPóźniej... musi być chyba więcej marcowych mam, czy można potem dodać?
Ja bym jeszcze poczekala trochęCześć wamdostałam info od anislu, ze musi byc lista osób które mają być w watku zamkniętym. Zakladamy teraz, czy później? Jak teraz to na priv się do mnie odezwijcie.
![]()